INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LYON - NANTES 1-1

Canarul imperial » Tătărușanu a primit cea mai mare notă în L'Equipe după egalul cu Lyon!

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 10:39

Lyon s-a împiedicat acasă de penultima clasată, 1-1 cu Nantes, și pentru că a avut în față un portar într-o zi fantastică. 

Ciprian Tătărușanu a reușit sâmbătă seară cel mai bun joc din acest sezon, amintind de turul din primul sezon în Ligue 1.

Portarul român a fost eroul "canarilor", primind nota 8 (cea mai mare!) în L'Equipe, dar presa franceză scrie că punctul scos nu îi va putea salva postul antrenorului portughez Miguel Cardoso.

Vine marți Halilhodžici?!

"O primă intervenție decisivă, la o ieșire inspirată în fața lui Fekir (4). O alta, cu genunchiul, blocându-l și pe Moussa Dembélé (38). Românul s-a culcat apoi bine pe o minge trimisă periculos de Marçal (32). Mascat de fundași, n-a avut ce face la golul lui Aouar.

Norocos la bara lui Fekir (47), Tătărușanu a scos superb mingea șutată din penalty (81) de același căpitan al lui OL", l-a caracterizat ziarul francez. Ciprian va avea de marți, susțin jurnaliștii din Hexagon, un nou tehnician. Vahid Halilhodžici, 66 de ani, fostul selecționer al Japoniei.

2 penaltyuria apărat Tătărușanu în Ligue 1, precedentul acum fix un an, contra lui Nolan (Metz). Din totalul de 46 de lovituri de la 11 metri, a mai respins doar 3: lui Belotti, Xisco și Torres

6 punctedupă 8 etape are Nantes, cel mai slab start de sezon de la revenirea "canarilor" în Ligue 1 în 2013. În ediția trecută, cu Claudio Ranieri pe bancă, obținuse 16 puncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează