INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Ce a declarat un fost internațional ucrainean despre situația lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: „Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 12:05 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 17:48

Ivan Getsko (54 de ani), fost fotbalist cu 5 selecții în naționala Ucrainei și 5 apariții în tricoul naționalei Uniunii Sovietice, a comentat startul de sezon mult sub așteptări făcut de Dinamo Kiev, cu Mircea Lucescu la cârma echipei. 

Fostul jucător din țara vecină este de părere că relația dintre tehnicianul român și elevii săi este departe de a fi una de prietenie, notează cotidianul ucrainean ua.football.com.

Ce au făcut stranierii în week-end » Răzvan Lucescu, eșec în derby-ul din Grecia! Rezultatele complete
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Răzvan Lucescu, eșec în derby-ul din Grecia! Rezultatele complete

Ivan Getsko: „Atmosfera echipei din Kiev este una foarte proastă”

Ivan Getsko crede că atmosfera creată în jurul echipei conduse de Mircea Lucescu este una foarte proastă și că, în curând, tehnicianul român va fi demis de la conducerea formației.

Atmosfera creată în jurul echipei din Kiev (n.r. Dinamo Kiev) este una foarte proastă. Câțiva jucători ard etapele, întrucât își doresc să se transfere în străinătate, însă cei din conducerea lui Dinamo nu îi lasă să plece. 

Relația dintre jucători și antrenor este departe de a fi una de prietenie. Nu cred că Mircea Lucescu va putea rezolva această situație în viitorul apropiat. Având în vedere istoricul său, cred că vom auzi în curând de demiterea acestuia de la cârma echipei

- Ivan Getsko

Ivan Getsko: „Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare”

Fostul jucător a mai declarat că problema principală a clubului este cea dintre antrenor și jucători, dar și că antrenorul român și-ar fi „îndoit craca de sub picioare”.

Problema principală a clubului este cea dintre antrenor și jucători. Aparent, Lucescu și-a îndoit craca de sub picioare, lucru ce ar fi provocat o ruptură în relația sa cu jucătorii. Fotbaliștii nu îi mai cântă ode antrenorului, așa cum o făceau anul trecut.

Mă tem ca s-a format un grup la Dinamo Kiev, care crede că lucrurile se întâmplă cum vor ei, nu cum vrea antrenorul

- Ivan Getsko

Dinamo Kiev, un singur succes în campionat

Cu Mircea Lucescu la comanda echipei, gruparea din Kiev a obținut un singur succes în actuala ediție de campionat: 1-0 cu Lviv. 

Formația din capitala Ucrainei a pierdut primele 2 meciuri din Premier League-ul Ucrainean: 0-3 cu Dnipro și 2-3 cu Zorya Lugansk. Dinamo Kiev se află pe poziția a 13-a în clasament, la 7 puncte de marea rivală, Șahtior Donețk. Elevii lui Mircea Lucescu au însă o partidă mai puțin disputată.

VIDEO. Greutățile prin care a trecut Lucescu în ultimele luni: „Am trăit doar în autobuz. Trebuia să schimbăm locul odată la trei zile!”

Citește și alte articole din fotbalul românesc:

Curg reacțiile în Belarus după reținerea lui Hamutovski: „Să sperăm că România va ajuta UEFA să ia decizia corectă” + Mesajul lui George Ogăraru

Portarul de la CSA Steaua, gafă de cascadorii râsului » „Militarii” au ratat șansa victoriei din cauza lui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Octombrie 2022, 21:49

...nu intereseaza pe nimeni...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează