INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce fac stranierii » Deian Sorescu a câștigat Cupa Poloniei alături de Rakow! Pasă de gol pentru român

Ce fac stranierii » Deian Sorescu a câștigat Cupa Poloniei alături de Rakow! Pasă de gol pentru român
Ce fac stranierii » Deian Sorescu a câștigat Cupa Poloniei alături de Rakow! Pasă de gol pentru român

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 20:11 / Actualizat luni, 02 mai 2022 22:51

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Deian Sorescu a câștigat Cupa Poloniei

Deian Sorescu a fost decisiv în succesul celor de la Rakow, în finala Cupei Poloniei, în fața lui Lech Poznan, 3-1. Titular, mijlocașul român a oferit o pasă decisivă la golul lui Gutkovskis din minutul 6. Scorul pauzei a fost stabilit de Wdowiak (36). 

Sorescu a fost schimbat la pauză de antrenorul Papszun. Lech a încercat să revină în meci prin golul lui Amaral, dar Rakow s-a apărat bine și chiar a maireușit să puncteze odată prin Lopez. 

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, o nouă înfrângere în Turcia

Ce fac stranierii » Deian Sorescu a câștigat Cupa Poloniei alături de Rakow! Pasă de gol pentru român

Cu Olimpiu Moruțan pe teren din minutul 76 și cu Alex Cicâldău lăsat pe banca de rezerve, Galatasaray a pierdut acasă cu Sivasspor, scor 2-3.

După acest rezultat, Galatasaray pică pe locul 13 în clasament, cu doar 47 de puncte după 35 de etape.

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță, doar egal în Grecia

PAOK Salonic, formație antrenată de Răzvan Lucescu a remizat acasă, scor 1-1, în meciul de acasă cu AEK Atena.

La gazde Alexandru Mitriță a fost titular și a evoluat până în minutul 82. După acest rezultat, PAOK rămâne pe locul 2, cu 60 de puncte după 31 de etape.

Alexandru Pașcanu și Paul Anton, victorie în Spania

Cu Pașcanu integralist și cu Paul Anton intrat pe teren în ultimul sfert de oră, Ponferradina a câștigat meciul de acasă cu Cartagena, scor 4-2, într-un meci contând pentru etapa #38 din La Liga 2.

În urma acestui succes, Ponferradina ocupă locul 7 în clasament, cu 60 de puncte după 38 de etape, la doar 2 lungimi distanță de locurile pentru barajul de promovare.

Ionuț Radu, doar rezervă la Inter

Trecut pe banca de rezerve după greșeala de etapa trecută, Ionuț Radu a asistat cum colegii săi au învins în deplasare Udinese, scor 2-1.

Perisic și Lautaro Martinez au marcat pentru „nerrazzuri”, care continuă lupta la titlu cu rivala Milan, aflată la două puncte peste, cu 3 etape înainte de final.

Sergiu Hanca, Cornel Râpă, Virgil Ghiță, victorie în Polonia

Cu Cornel Râpă și Virgil Ghiță integraliști, iar Sergiu Hanca rezervă neutilizată, Cracovia s-a impus la limită în deplasarea de la Radomiak Radom, scor 1-0, într-un meci ce a contat pentru etapa #30 din campionat.

În urma acestei victorii, Cracovia se află pe locul 8, cu 42 de puncte, în timp ce adversara ei de azi este pe 7, cu două puncte peste. 

Alex Dobre, „dublă” pentru Dijon

Alex Dobre (23 de ani), mijlocașul lui Dijon, a marcat două goluri împotriva lui Niort, în victoria echipei sale cu 3-1, din etapa #36 din Ligue 2. Mai întâi, Dobre a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 44, deschizând scorul pentru echipa sa.

La 5 minute după pauză, românul a marcat din nou, cu un șut plasat, după ce Niort reușise să egaleze. După acest rezultat, Dijon a ajuns la 46 de puncte și ocupă locul 10 în liga secundă din Franța

Claudiu Bumba, gol pentru Kisvarda

Claudiu Bumba a adus un punct în contul celor de la Kisvarda, marcând golul egalizator în minutul 85, în remiza scor 1-1, cu Honved Budapesta, în etapa #30 din prima ligă maghiară.

La Kisvarda a fost integralist și celălalt internațional român, Andrei Peteleu. 

Chiricheș, schimbat la pauză în Napoli - Sassuolo 6-1

Vlad Chiricheș (32 de ani), fundașul central român, a fost titular pentru Sassuolo în meciul din deplasare cu Napoli, 1-6, din etapa #35 din Serie A. 

Schimbat la pauză, fundașul român a început cum nu se putea mai rău meciul. Mai întâi, în minutul doi, a pasat greșit spre portarul Consigli, mingea a ajuns la Osimhen, dar nigerianul a trimis în bară. Apoi, a fost parțial vinovat la două goluri marcate de Napoli.

Răzvan Marin, schimbat la pauză

Răzvan Marin (25 de ani), mijlocașul român, a fost titular pentru Cagliari în meciul cu Verona, scor 1-2, din etapa #35 din Serie A.

Echipa internaționalului român, schimbat la pauză, la 2-0 pentru adversari, este pe locul 17 în campionatul Italiei, prima deasupra locurile retrogradabile, cu 3 puncte peste Salernitana, echipa de pe locul 18.

Nedelcearu, gol pentru Crotone

Ionuț Nedelcearu (26 de ani), fundașul central, a fost integralist la Crotone, în egalul cu Pordenone, 3-3, din etapa #37 din Serie B. Nedelcearu a deschis scorul pentru echipa sa, în minutul 45. Celălalt internațional român de la Crotone, fundașul dreapta Vasile Mogoș (29 de ani), a intrat pe teren în minutul 78, la scorul de 3-1 pentru echipa sa.

Crotone rămâne pe locul 19, direct retrogradabil, cu 25 de puncte. Cosenza, prima deasupra liniei, are 32 de puncte.

George Pușcaș, rezervă la Pisa

George Pușcaș (26 de ani) a început pe bancă meciul dintre Pisa și Cosenza, scor 1-1, din etapa #37 din Serie B. Atacantul român a intrat în minutul 68, în timp ce Marius Marin (23 de ani), mijlocașul central, a fost integralist la echipa gazdă. Pisa, echipa celor doi internaționali, are 64 de puncte și ocupă locul 4 în Serie B, poziție ce duce la barajul de promovare.

Bicfalvi, „dublă” pentru Ural

Eric Bicfalvi (34 de ani), mijlocașul lui Ural, a fost integralist în victoria cu Dinamo Moscova, scor 3-2, într-un meci din etapa #27 a campionatului Rusiei. Românul a avut o prestație de vis, contribuind cu două goluri la victoria echipei sale.

Mai întâi, Bicfalvi a marcat pentru 1-1, cu un șut superb, aproape de vinclu. Apoi, mijlocașul a dus scorul la 3-1, cu o nouă execuție de excepție, în vinclu. Ural rămâne pe locul 14, poziție ce duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare, cu 27 de puncte. Ufa este prima sub linie, cu 5 puncte mai puțin.

Alex Maxim, gol și pasă decisivă pentru Gaziantep

Alex Maxim (31 de ani) a reușit un gol și o pasă decisivă în înfrângerea celor de la Gaziantep, scor 2-3, contra lui Fenerbahce, în etapa #35 din prima ligă turcă. 

Fenerbahce a condus cu scorul 2-0, la capătul primei ore de joc, dar vizitatorii au revenit în meci. Alex Maxim a oferit o pasă decisivă colegului său, Angelo Sagal, care, rămas singur cu portarul, a micșorat ecartul.

Gazdele s-au detașat din nou la două goluri, în minutul 82, după golul lui Miha Zajc.

Alex Maxim, sub privirile selecționerului Edi Iordănescu, a marcat în minutul 90+7, de la punctul cu var, stabilind scorul final al întâlnirii. 

Pentru Gaziantep a fost integralist și Alin Toșca, fundașul de 30 de ani, care tocmai ce s-a retras de la echipa națională. 

Citește mai multe știri despre stranieri

Ionuț Radu, dărâmat după greșeala care o poate costa titlul pe Inter! Cum l-au surprins camerele TV pe român și ce au făcut colegii
Bologna - Inter 2-1
Ionuț Radu, dărâmat după greșeala care o poate costa titlul pe Inter! Cum l-au surprins camerele TV pe român și ce au făcut colegii
Sezon încheiat pentru Dennis Man la Parma! » Accidentarea care îl face să rateze restul meciurilor din Serie B
ITALIA
Sezon încheiat pentru Dennis Man la Parma! » Accidentarea care îl face să rateze restul meciurilor din Serie B

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
matserban
matserban  •  01 Mai 2022, 21:14
Postat de maxp pe 01 Mai 2022, 02:01

Eu sper ca dacă e convocat acum, Dobre refuza naționala și așteaptă convocarea francezilor. Asa ar fi consecvent.

Nu il convoaca francezii, dar chiar merita titular in națională. Si Petrila la fel. Dar vedeti vine decide....

coco1987
coco1987  •  01 Mai 2022, 19:53

Uneori ma intreb daca nu cumva exageram cu pretentiile la echipa nationala...Pana la urma, cand citesti asemeneastiri...te intrebi din ce ar putea sa faca cineva o echipa competitiva...

189875732656829
Constantin Trascu  •  01 Mai 2022, 19:45

Lasa ca nici. Marin nu este mai breaz de multe ori este spectator in teren plus ca mai este si moale el nu alearga mai mult merge daca il prinde faza in atac el se intoarce la pauza in aparare

Vezi toate comentariile (9)
Comentează