INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce fac stranierii în week-end » Sergiu Hanca a fost decisiv pentru Cracovia. Cicâldău și Moruțan au jucat pentru Galata. Pușcaș a înscris din nou.

Ce fac stranierii în acest weekend
Ce fac stranierii în acest weekend

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 00:20 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 21:41

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Programul de azi:

  • Spezia - Atalanta (Mihăilă e rezervă), meci început la 13:30
  • Rakow (Sorescu) - Cracovia (Hanca, Râpă, Ghiță) 16:00
  • PAS Giannina - PAOK (R. Lucescu, Mitriță) 18:00
  • Salernitana (Drăgușin) - Cagliari (R. Marin) 19:00

Sergiu Hanca, gol pentru Cracovia

Într-un meci în care Virgil Ghiță și Corneliu Râpă au fost integraliști, Sergiu Hanca a intrat pe teren în minutul 21, însă românul a contribuit decisiv la egalul obținut de Cracovia în deplasarea de la Rakow, scor 1-1. Mijlocașul a adus egalarea în minutul 62, după ce șutul său foarte puternic din maginea careului nu i-a dat nicio șansă portarului advers. 

Deian Sorescu a absentat din cauza unei contracturi și a ratat astfel confruntarea cu echipa românilor Hanca, Râpă și Virgil Ghiță.

Ulterior, Hanca i-a dedicat golul lui Patrick Ekeng, care a decedat pe 6 mai 2016. Imediat după gol, românul s-a dus la marginea terenului de unde a primit un tricou pe care scria „Nu te vom uita niciodată, Patrick”

VIDEO cu reușita lui Sergiu Hanca

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au jucat pentru Galatasaray

Alex Cicâldău a fost titular pentru Galatasaray în deplasarea cu Istanbul Basaksehir, scor 0-0. Mijlocașul a fost schimbat în minutul 68 însă. Celălalt român, Olimpiu Moruțan, a început meciul de pe banca de rezerve, dar a intrat pe teren în minutul 80, nereușind să modifice tabela în ultimele 10 minute ale meciului.

Bicfalvi, integralist împotriva lui Spartak Moscova

Eric Bicfalvi (34 de ani) a fost integralist la Ural, în înfrângerea cu Spartak Moscova, scor 1-3, din etapa #28 a campionatului Rusiei. Echipa internaționalului român are 27 de puncte și rămâne pe locul 14, poziție ce duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare. Khimki, prima echipă care se salvează direct, are 29 de puncte și un meci în minus.

George Pușcaș, gol decisiv pentru Pisa

George Pușcaș (26 de ani), a marcat în victoria echipei sale, Pisa, scor 2-1 cu Frosinone, în etapa #38 din Serie B. Atacantul român a primit nota 7 din partea celor de la tuttomercato.web, care au avut cuvinte de laudă la adresa sa: „Deblochează tabela, și reușește golul cu numărul 8 din ianuarie. Impact nebun: doar Coda a marcat mai mult de când a sosit”.

Marius Marin, mijlocașul român de la Pisa, a fost titular și a primit nota 6 din partea aceleiași publicații italiene. „Trebuie să facă treaba murdară și nu se abține de la nimic. A tăiat de multe ori ritmul celor de la Frosinone”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

Pisa a terminat sezonul regulat pe locul 3 în Serie B și va juca la barajul de promovare în Serie A.

Alex Maxim, super gol pentru Gaziantep în fața lui Silviu Lung

Cu Alex Maxim și Alin Toșca integraliști, Gaziantep a remizat pe teren propriu cu Kayserispor, unde Silviu Lung Jr a fost titular, scor 1-1, în etapa #36 din Turcia. 

Mijlocașul român a fost decisiv pentru echipa sa. În minutul 27, la scorul de 0-1, Maxim a recuperat o minge la mijlocul terenului, s-a lansat într-o cursă spre careul advers. Acolo a întors doi adversari și a marcat cu un șut la colțul scurt la care Lung nu a putut interveni.

Chiricheș, criticat și de presa din Italia după meciul cu Napoli: „A fost dezastruos”
ITALIA
Chiricheș, criticat și de presa din Italia după meciul cu Napoli: „A fost dezastruos”
Sfat categoric transmis de Edi Iordănescu pentru Moruțan: „Doar așa poți reveni la națională!”
ROMÂNIA
Sfat categoric transmis de Edi Iordănescu pentru Moruțan: „Doar așa poți reveni la națională!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
aberescu
aberescu  •  07 Mai 2022, 00:24

Stranierii lui pește prăjit.

aberescu
aberescu  •  07 Mai 2022, 00:24

"Spezia - Atalanta (Mihăilă) 13:30" Îmi place asta. Ce? Cum? Se uită și Mihăilă la meci cu noi în weekend?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează