INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Ce l-a surprins pe Răzvan Marin la Ajax, de ce crede că fotbaliștii români nu se impun în străinătate și cum a caracterizat Academia „lăncierilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 18:58

Răzvan Marin (23 de ani) a debutat la Ajax în Supercupa Olandei, câștigată cu 2-0 în fața marii rivale PSV. Internaționalul român a vorbit pe larg despre adaptarea la semifinalista ediției trecute a Ligii Campionilor.

Răzvan Marin despre...

...debutul din Supercupă: „Până acum a fost totul foarte bine. Colegii, staff-ul, toată lumea din club m-a primit foarte bine. Sunt fericit că am început cu dreptul. Au venit jucători noi și am reușit un rezultat bun cu PSV.   
Lucrurile merg spre bine. Totul depinde doar de mine. Dacă voi   
munci la fel de mult, cu siguranță totul va fi bine”, a spus Marin la TV Digi Sport.

...problemele de adaptare ale românilor în străinătate: „Nu știu dacă e vorba neapărat de emoții. Diferența de bani se face și cu naționalitatea. Eu din ce am remarcat cea mai mare diferență e la viteza de joc și la forță. Și mentalitatea contează!

...antrenor Erik ten Hag: „Eu deja vorbisem cu el. Îmi făcusem o primă impresie din martie. Am avut atunci o discuție de trei ore. Îmi   
transmisese ce vrea să fac. Antrenamentele sunt frumoase, atmosfera e bună la echipă. E un om super, foarte liniștit. La antrenamente, când lucrurile nu ies bine, se mai enervează și ne atrage atenția. E ceva firesc!” 

...academia din Amsterdam: „La Ajax văd tot timpul copii talentați. Mă mir uneori când văd ce fac puștii de 16, 17 ani la antrenamente. Chiar este incredibil ce se întâmplă aici! Cred că sunt 10 terenuri   mereu pline cu copii de toate vârstele. E ceva enorm pentru o academie!”

VEZI ȘI:

Ianis Hagi, entuziasmat după debutul în Belgia: „Ce e mai bun abia acum începe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează