INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EL, GRUPA L

Chelsea - PAOK 4-0 // Răzvan Lucescu se poate califica! Scorul de care are nevoie în ultimul meci: ”Asta va fi finala grupei și noi trebuie să jucăm perfect!”

Răzvan Lucescu discută cu Maurizio Sarri, managerul lui Chelsea
Răzvan Lucescu discută cu Maurizio Sarri, managerul lui Chelsea

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 11:00

Răzvan Lucescu și PAOK Salonic vor fi cei mai buni în clasamentul în 3, dacă o înving pe BATE, iar Chelsea câștigă la Budapesta în fața lui Vidi.

Un 0-4, chiar și cu Chelsea, nu e ușor de suportat. Dar PAOK a jucat din minutul 7 în inferioritate, după eliminarea lui Haceridi, și înfrângerea suferită pe Stamford Bridge nu schimbă situația grupei. 

"Toți suntem dezamăgiți. Și, 10 la 11, am fi putut pierde și mai rău. Totuși, nu cred că eșecul va afecta psihic echipa mea, pentru că acest meci nu reprezintă nimic, nu schimbă soarta calificării. Finala va fi peste două săptămâni", a declarat Răzvan Lucescu la conferință.

Pe 13 decembrie, la Salonic, alb-negrii depășesc grupele Europa League dacă o înving pe BATE, indiferent de scor. În clasamentul în 3, cu BATE și Vidi (toate ar avea 6 puncte), ar fi singurii cu golaveraj pozitiv.

Însă aceste calcule depind și de meciul de la Budapesta. Chelsea ar trebui să câștige pe terenul lui Vidi. "Sunteți convins că Chelsea o va ajuta pe PAOK?", a fost întrebat antrenorul. Și Răzvan a răspuns: "Chelsea nu o va ajuta pe PAOK, Chelsea va juca pentru Chelsea, pentru că e un nume uriaș, una dintre cele mai bune echipe din lume, reprezentând cel mai puternic campionat din lume. Sunt jucători mari, credeți că se vor duce la Budapesta fără motivație?". Răzvan a încheiat: "Noi trebuie să jucăm perfect finala cu BATE, nu să ne gândim la Chelsea".

Clasament în 3 acum

1. BATE 6p (5-4)
2. Vidi 6p (3-4)
3. PAOK 3p (4-4)

Toate rezultatele și golurile din Europa League sunt AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  30 Noiembrie 2018, 14:20

Am inteles,ca sunt 3...

chromophobia
chromophobia  •  30 Noiembrie 2018, 14:19

Daca pierde Videoton cu Chelsea,ramane cu 6 puncte,Paok bate pe Bate,face 6.Nu mai e dupa rezultatul direct.Videoton are rezultatul direct cu PAOK

st.il.
st.il.  •  30 Noiembrie 2018, 12:12

Face toți banii din lume să-l asculți pe Luce jr. vorbind în limba engleză !. Nu poate fi "învins" decât de Luce sr. vorbind în...franceză !...Distracția este totală , gratuită și garantată , vă jur !...:)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează