INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SASSUOLO

VIDEO Ce revenire în thriller! Chiricheş, aproape fără greşeală în Inter - Sassuolo după 9 luni de tuşă

Integralist la Sassuolo, Vlad Chiricheș a primit nota 6,5 în Gazzetta dello Sport pentru evoluția din meciul cu Inter, scor 3-3. Foto: Guliver/GettyImages
Integralist la Sassuolo, Vlad Chiricheș a primit nota 6,5 în Gazzetta dello Sport pentru evoluția din meciul cu Inter, scor 3-3. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2020 14:02 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 14:42

Titular la Sassuolo, Vlad Chiricheș a primit nota 6,5 în Gazzetta dello Sport pentru evoluția din meciul cu Inter, scor 3-3: „Atent şi punctual, a jucat la anticipare când a putut. Deseori, a intervenit bine şi la dublaj".

Vlad Chiricheş nu pare deloc "ruginit" după nouă luni de stat pe bară. De la un meci cu Atalanta n-a mai fost titular căpitanul naţionalei, însă ce reintrare şi-a făcut miercuri seară, pe "Meazza" cu Sassuolo! A contribuit în cele 90 de minute jucate la dramatica remiză contra lui Inter (3-3), cu spectaculoase răsturnări de situaţie. Presa italiană i-a apreciat evoluţia, mai ales că era primul meci după ruptura musculară la bicepsul femural.

"Atent, punctual, aproape că nu a greşit nicio intervenţie. A jucat la anticipare când a putut, însă deseori s-a implicat şi în a-şi dubla colegul din defensivă", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, ce i-a acordat nota 6,5. Corriere dello Sport i-a dat 6: "A avut de tras după lunga indisponibilitate, dar şi-a îndeplinit bine misiunea".

Conte a căzut în genunchi

Şi când îi ai adversari pe Romelu Lukaku, Lautaro Matinez sau pe Alexis Sanchez chiar nu e uşor. La fel nu i-a fost nici sqaudrei lui De Zerbi să le pună piedică nerazzurrilor tocmai când reîncepuseră să viseze la titlu. "Facem prea multe greşeli şi am pierdut şocant puncte. Degeaba ne creăm ocazii dacă primim atât de uşor goluri, deşi nu-mi amintesc de vreo paradă a lui Handanovici. E un rezultat care ne face mult rău", s-a plâns Antonio Conte, ce a schimbat miercuri 5 titulari şi, după golul egalizator de 3-3, a căzut disperat în genunchi.

A dat-o în bară din 4 metri!

Aluzia era la gafa lui Ashley Young de la penaltyul de 2-2, obţinut de Muldur, la al doilea cartonaş primit de Škriniar în prelungiri, dar mai ales la ratarea anului în Serie A. Gagliardini, din patru metri şi singur cu poarta goală, a ţintit transversala (foto) în minutul 62 mingea respinsă de Consigli la şutul lui Lukaku! În loc de 3-1, Inter şi-a făcut sepuku, Magani, intrat în 79 în locul lui Chiricheş, egalând, şi e la de opt puncte de Juventus. 

439 de minutea jucat Chiricheş în acest sezon din Serie A. Este primul din cele cinci meciuri la Sassuolo în care nu rămâne în teren până la final, fiind înlocuit miercuri tactic

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

De-a dreptul formidabilă! Atalanta a torpilat şansele lui Lazio la scudetto » Ștefan Radu, accidentat şi testat doping

Stanciu a cântat după primul titlu în Cehia! Fiesta cu 4.000 de fani până spre miezul nopţii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Iunie 2020, 14:10

"Integralistul" Chiriches a jucat 76 de minute.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează