INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Chivu a povestit cum le-a refuzat pe Barcelona și Real Madrid pentru Inter

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 09:35

Cristi Chivu a împlinit ieri 35 de ani și a acordat un interviu pentru jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, în care a vorbit despre perioada petrecută în Serie A.

Fostul lider al echipei naționale a jucat în prima ligă italiană în perioada 2003-2014, la AS Roma și Inter, campionat pe care l-a preferat în detrimentul altora la fel de puternice.

"După patru ani la Ajax, am simţit nevoia să schimb campionatul şi să fac un salt calitativ. Olandezii au încercat să mă mai ţină, dar visul meu a fost mereu să ajung în Italia. Am avut posibilitatea de a alege dintre două mari echipe, dar cel care m-a convins să aleg Roma a fost Fabio Capello. Era imposibil să refuzi un asemenea antrenor", a spus Chivu pentru site-ul gianlucadimarzio.com.

Fostul căpitan al echipei naționale a povestit despre cum a refuzat pe vremea cînd evolua la AS Roma două forțe ale Europei pentru a merge la Inter.

"Mă voiau Barcelona şi Real Madrid, dar nu mi-a plăcut modul în care Roma a negociat cu madrilenii. Eu am fost cel care a refuzat Realul, pentru că deja alesesem să merg la Inter, iar clubul ştia asta. Am vrut să rămîn în Italia şi să cîştig un Scudetto", a mai povestit Chivu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ionnis
ionnis  •  27 Octombrie 2015, 13:58

Ce real, ce barca. Realul l-a luat pe Pepe care era cu doua clase peste Chivu si joaca si acum la real

ionnis
ionnis  •  27 Octombrie 2015, 13:57

ce vrajeala. I-a zis Giovani Becali du-te la inter ca am comisionul mai mare

dinamo100
dinamo100  •  27 Octombrie 2015, 12:32

Chivu s-a dovedit ca a ales inteligent. A fost om de baza la Inter intr-o perioada foarte buna a acestei echipe. Nu se stie ce s-ar fi intamplat daca mergea la Real sau Barca. Da, a contribuit si Giovanni, fiindca probabil ca de la Inter a luat un comision mai mare decat din alte parti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close