INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO + FOTO Ciprian Tătărușanu, gafă impardonabilă în Fiorentina - AC Milan! Reacția lui Ibrahimovic a fost taxată de fani

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 15 al meciului Fiorentina - AC Milan, la scorul de 0-0. +9   FOTO
Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 15 al meciului Fiorentina - AC Milan, la scorul de 0-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 23:43 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 10:05

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 15 al meciului Fiorentina - AC Milan, la scorul de 0-0. Formația lui a suferit prima înfrângere stagională în Serie A, 3-4.

Ce au făcut stranierii în week-end » Sclipirea lui Moruțan n-a fost de ajuns pentru Galata cu Fener + Răzvan, învins de „lanterna roșie”
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Sclipirea lui Moruțan n-a fost de ajuns pentru Galata cu Fener + Răzvan, învins de „lanterna roșie”

Ciprian Tătărușanu a avut prestații lăudate în cele 7 partide ale sezonului. Astăzi însă, portarul român a comis o gafă impardonabilă. În minutul 15, la scorul de 0-0 ,a scăpat o minge simplă, o centrare slabă venită din flancul drept al atacului violet. 

+5 FOTO

Balonul a căzut pe linia careului de 6 metri, iar Matteo Gabbia (22 de ani), fundașul lui Milan, a încercat să protejeze, pentru ca Tătărușanu să rețină. Tătărușanu, la rândul lui, a ezitat să se repeadă la minge, crezând că fundașul său o va degaja. Alfred Duncan a profitat de lipsa lor de sincronizare și a marcat. Faza, mai jos:

Tătărușanu și Ibrahimovic, taxați de fani după gafa din Fiorentina - Milan

Tătărușanu și Zlatan Ibrahimovic au țipat la tânărul Gabbia, considerându-l responsabil pentru gol. Dar reacția lor a fost taxată dur de fanii milanezi pe rețelele de socializare: „Inacceptabil! Nu a fost vina lui Gabbia”.

Tătărușanu a mai încasat un gol până la pauză. În prelungirile primei reprize, Riccardo Saponara a șutat imparabil din afara careului. În partea secundă a fost învins și de Dusan Vlahovic (21 de ani), noua senzație a fotbalului european. Sârbul a reușit o „dublă” în minutele 60 și 86. Reușitele „diavolilor” au fost semnate de Ibrahimovic și un autogol al lui Venuti, la ultima acțiune.

AC Milan bate pasul pe loc în lupta pentru titlu. Rămâne cu 32 de puncte, la fel ca Napoli. Formația pregătită de Luciano Spalletti joacă duminică împotriva campioanei Inter. Fiorentina urcă până pe poziția a 6-a, cu 21 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO + FOTO Liverpool a zdrobit-o pe Arsenal, într-un meci în care Klopp și Arteta au fost la un pas de bătaie

FOTO Messi a reușit primul gol în Ligue 1 + Neymar, supărat de hotărârea lui Pochettino

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
red47army
red47army  •  21 Noiembrie 2021, 09:25
Postat de Ioan Popasu pe 21 Noiembrie 2021, 05:19

Întrebarea e cat de prosti sunt aia de la AC Milan sa se riște cu asemenea portar mediocru când erau atâtea soluții mai bune. Adio titlu. Poate sa dea Ibrahimovici si 100 de goluri dacă in poarta e Pacala. Pana revine titularul in poarta Milan o sa fie pe 5.

Lasa ca și ala ia o grămadă de goluri. Pana acum tatarusanu a fost ok.

853246084756615
Marcel Popa  •  21 Noiembrie 2021, 08:53

Se dădea mare în presa din Italia ca el a renunțat la națională și nu-i pare rău.Nici nouă, nu degeaba ai numele tata rușinea,acum știe și Milanul de ce.

464171420412899
Dan Stoica  •  21 Noiembrie 2021, 07:46

Tătărușanu era in afara careului mic si cazuse in fund, Gabbia trebuua să degajeze

Vezi toate comentariile (7)
Comentează