STRANIERI  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Claudiu Keșeru despre măsurile extreme luate de Bulgaria împotriva coronavirusului » De ce spune că Ludogoreț e „practic campioană”

Vineri, 20 Martie, 20:34

Claudiu Keșeru (33 de ani), atacantul lui Ludogoreț, spune că e aproape de un nou titlu de campion în Bulgaria. Vecinii din Sud iau în calcul terminarea sezonului după sezonul regulat, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Keșeru va obține titlul cu numărul 5 în Bulgaria, dacă Liga va pune în aplicare planul discutat. Legiunea română de la Ludogoreț, din care mai fac parte Moți și Grigore, stă departe de patronul echipei, suspect de infectarea cu coronavirus.

„Noi am făcut antrenament miercuri, antrenându-ne câte doi, la distanță foarte mare unul de celălal. Făceam pregătire la baza noastră, dar fără să intrăm în vestiare. Din ultimele informații se gândesc să continue până la finalul sezonului regulat, mai sunt două meciuri, apoi să se decidă campioană. Noi avem 3 puncte avans și un meci mai puțin disputat. Practic am fi campioni”, a declarat Claudiu Keșeru la TV Digi Sport.

Keșeru: „Bulgarii închid orașele de luni”

Până astăzi, ora 20:00, în Bulgaria erau confirmate 129 de cazuri de coronavirus, iar 3 persoane au murit. Keșeru a oferit ultimele decizii anunțate de oficialități: „În Bulgaria intră în vigoare un nou plan de luni, să aibă timp să se pregătească. Am înțeles că orașele vor fi închise. Eu nu am cum să vin în România, e interdicție din partea clubului să revin în țară”.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi și: Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (1)

gago747  •  21 Martie 2020, 13:12

Cu Moți nu avem emoții ...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1