INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Constantin Budescu, amuzat de amenințările impresarului: „Îi fac un pic de publicitate”

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 18:21 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 18:48

Constantin Budescu (31 de ani) a plecat în Arabia Saudită, după ce s-a înțeles cu Damac FC, echipa care ocupă penultimul loc în campionat.

Transferul lui Constantin Budescu la Damac FC a cauzat nemulțumirea impresarului Cristian Hossu, care susține că avea mandat să îl reprezinte pe fotbalist în zona arabă, iar mutarea nu s-a realizat prin intermediul său. Acesta cere despăgubiri importante și îl amenință pe jucător.

Constantin Budescu: „Ies toți pe la televizor și spun că vor bani”

Totuși, „Budi” nu se lasă intimidat. Într-o discuție cu reporterii prezenți la aeroport înainte de plecarea sa în Arabia Saudită, fotbalistul a spus: „Eu nu mă ocup de chestiile astea, avocatul știe. Dacă ies toți pe la televizor și spun că vor bani, este treaba lor. Mă bucur că reușesc să le fac un pic de publicitate altora”.

Budescu, cel mai bun pasator decisiv din Liga 1 în acest sezon, cu 9 assisturi sub numele său, a semnat un contract valabil un an și jumătate cu Damac FC și speră să debuteze pentru noua echipă cât mai curând.

„Am semnat un contract pe un an și jumătate. Mă bucur că sunt apreciat în zona aia, sper să fac o figură frumoasă. Am plecat în ultimele 30 de minute (ale perioadei de transferuri). Am făcut 1000 de foi. O să merg să fac vizita medicală. Nu se stă în carantină, sper să joc cât mai repede”, a declarat fotbalistul.

Nu știu dacă este trist ce se întâmplă la Astra, dar este o situație delicată. Sper să se rezolve problemele și să iasă din situația asta. 
Tot timpul am avut o relație bună cu cei de la Astra, nu cred că se va pune problema de vreun scandal între noi, vom vedea ce se va întâmpla, o reglăm noi până la urmă. - Constantin Budescu

VIDEO. Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Marius Croitoru, urare inedită pentru noul antrenor al Craiovei: „Să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul”

Dinamo a rezolvat o problemă înaintea meciului cu FCSB » 20.000 € au fost virați

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează