FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - CRAIOVA

Marius Croitoru, urare inedită pentru noul antrenor al Craiovei: „Să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul”

Marinous Ouzounidis // foto: Facebook @ Universitatea Craiova +37   FOTO
Marinous Ouzounidis // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 17:25 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 18:19

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a susținut o conferință de presă înainte de meciul dintre echipa sa și CS Universitatea Craiova, din faza optimilor de finală ale Cupei României.

  • FC Botoșani - CS Universitatea Craiova, meci din optimile de finală ale Cupei României, se joacă joi, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Croitoru a avut un mesaj amuzant pentru Marinos Ouzounidis, antrenorul grec care va conduce primul meci pe banca „juveților” joi, la Botoșani.

„Este un antrenor care are în CV echipe mari, precum cele din Grecia. Are participări în cupele europene, este un antrenor mare pentru noi. Eu îi urez bun venit în România și să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul”, a spus antrenorul moldovenilor.

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: „Singura problemă majoră, starea gazonului”

Despre duelul cu oltenii, vicecampionii României sezonul trecut, Croitoru a spus:

„Mi-aș fi dorit un adversar mai facil, din păcate am căzut cu o echipă bună, care și-a propus să câștige ambele trofee majore, campionatul și Cupa. Acest lucru ne încurcă puțin, ne dă peste cap calculele, dar e clar că vom încerca să aliniem cea mai bună formulă la ora jocului. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu jucători importanți la nivel de campionat intern și echipele naționale ale României. Știu că trebuie să mă aștept la o echipă a Craiovei dornică să treacă mai departe”.

Și a numit marele neajuns înainte de meciul cu Craiova: „Singura problemă majoră este starea gazonului, la noi a nins foarte mult în ultima săptămână și ne-a dat peste cap puțin”.

Gazonul de pe stadionul „Municipal” din Botoșani s-a prezentat foarte rău și la ultimul meci jucat de moldoveni pe teren propriu, victoria cu CFR Cluj din campionat, scor 2-1. Câteva poze în galeria foto de mai jos:

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
+33 FOTO

Citește mai multe știri din Cupa României:

Chindia „o strivește” pe Farul la Constanța și se califică în „sferturile” Cupei » Programul integral

Pancu, replică acidă pentru Andrei Cristea, cel care i-a luat locul la Poli Iași: „Îi dau câteva lecții în direct”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
171064114439619
Adrian Ciopraga  •  11 Februarie 2021, 10:09

Croitoru a încercat să pară spiritual, dar a dovedit că stă rău cu educația și a scos o nouă perlă pe gură.

fabius_2014
fabius_2014  •  10 Februarie 2021, 20:20

Ouzounidis, in conferinta de presa, a avut doar cuvinte de lauda pentru echipa din Botosani. A dat dovada de politete, de educatie. Croitoru venit parca " din camp, de-acasa, de la plug" a vrut sa fie smecher si a fost nepoliticos, needucat. Diferenta mare.

observator_federal
observator_federal  •  10 Februarie 2021, 19:04

Au devenit "tradiționale" tragerile la sorți (meșteșugite nu nimerite) din Cupa României, care scot Botoșaniul în fața contracandidatelor Fcsbului. .. În speță CFR (eliminată anul trecut de Botoșani prin încălcarea regulamentelor - situație și ea tot "tradițională", dar împinsă anul trecut până la o finală de Cupă pe care nimeni nu a putut demonstra (nici nu s-a străduit, ce-i drept) cum că ar fi fost corectă!!- dar și Craiova - care i-a administrat un 5-1 sec în prima manșă .. Domne, dar pretențiile, în premieră abdolută(!), ale Botoșaniului că ar fi dezavantajat de terenul cu nămeți înghețați m-au înduioșat. De-aia o să joace cragilul Șeroni în formula de debut, probabil s-o teme Croitoru și de jocul dur al craiovenilir.. De Iftime nici nu are rost să discutăm, probabil va da declarații cât întreg staful (cu echipă cu tot) al Craiovei, contra unei echipe cu care ÎN VECI botoșenenii nu au cum să se compare... Vom avea deci o nouă întâlnire între o echipă moldoveană supermotivată și una a Craiovei, obstrucționată "gospodărește". Cine arbitrează?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează