STRANIERI  ·  ISRAEL

Continuă coșmarul lui Gabi Tamaș! Procesul a fost din nou amânat, iar fotbalistul rămâne în arest la domiciliu » Când ar putea scăpa de pedeapsă

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de — Luni, 22 Aprilie

În continuare arestat la domiciliu după ce a fost prins băut la volan în urmă cu o lună, Gabi Tamaș, 35 de ani, a făcut recurs pentru a se putea întoarce la antrenamentele și meciurile lui Hapoel Haifa, însă cererea a fost respinsă.

Avocații au făcut recurs la Tribunalul Regional din Lod, însă judecătorul a aflat că audierile și procesul în sine au fost amânate pentru o dată necunoscută. 

Pentru Gabi Tamaș continuă astfel coșmarul, cel puțin până la finalul Paștelui evreiesc.

Patronul îl susține pe Tamaș

„Mi se pare exagerat ceea ce se întâmplă în cazul lui Tamaș, dar deoarece eu trăiesc în America nu vreau să mă pronunț legat de justiția din Israel. Gabi Tamaș e cu moralul scăzut, e un om senibil și liderul echipei noastre, trebuie să-l ajutăm chiar dacă a greșit. Sper că acest coșmar se va termina repede și va fi eliberat”, a mărturisit patronul echipei. 

Patronul, care are afaceri la Washington, l-a vizitat recent pe Tamaș în arestul de la domiciliu, unde e supravegheat 24/24 de ore de 6 persoane apropiate de club, validate de Tribunal.

29 de zilese împlinesc astăzi din  momentul în care Tamaș a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (5)

John Blackstar  •  22 Aprilie 2019, 14:50
Postat de cornelconasu pe 22 Aprilie 2019, 11:21

Cum sărbătorește Tamaș terminarea procesului ?!

rupt de beat :))))

John Blackstar  •  22 Aprilie 2019, 14:49
Postat de alexbarosanu pe 22 Aprilie 2019, 11:14

ce tot va maimutariti cu *** asta??? e cineva de vina ca e un loser??? sa duca la puscarie! toleranta zero pentru baut la volan si viteza excesiva! sau e valabil doar pentru neica nimeni??? sa se dea exemplu!

e valabil doar pt cei fara pile sau fara bani. daca ai bani te amana pana se ajunge la un numitor comun ...cate cazuri mortale n-au fost la noi si justitia i-a lasat liberi pt ca parintii lor au bani , pt ca ei au bani sau pt ca au diverse pile :D

marius.bxl  •  22 Aprilie 2019, 11:44

Să-i amane si lui tamas cum i se amana lui dragnea sau tariceanu pana se prescrie peste 10 ani

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1