INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Cosmin Contra susţine că Sevilla ”vine la Getafe să cîştige”, Unai Emery îl contrazice: ”Ne concentrăm pe Europa League”

Marica revine după o etapă de suspendare pentru a pune umărul la salvarea lui Getafe
Marica revine după o etapă de suspendare pentru a pune umărul la salvarea lui Getafe

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 22:50

Echipa lui ”Guriţă” şi a lui Marica are nevoie de 6 puncte din întîlnirile cu andaluzii, mîine, şi cu Rayo, pe 18 mai, pentru a se salva de la retrogradare.

Cosmin Contra a intrat în linia dreaptă a pregătirilor celor două meciuri de a fi sau a nu fi sezonul viitor în Primera Division: contra Sevillei, mîine (20:00, Digi 1), şi pe 18 mai, cu Rayo. Getafe are nevoie de toate punctele puse în joc pentru a fi sigură de salvare, iar tehnicianul român nu mai ştie cum să-i mobilizeze pe Marica şi ceilalţi.

Le-a închis radioul, televizorul şi i-a avertizat: "Atenţie mare la Sevilla! Chiar dacă miercuri dispută finala Europa League, cu Benfica, nu vine în vacanţă pe Coliseum Alfonso Perez. Vrea să cîştige!". Însă omologul său, Unai Emery, îl contrazice: "Întotdeauna jucăm la victorie. Dar de data aceasta mai importantă e Europa League".

"Şi dacă intră cu rezervele, Sevilla e periculoasă. Jucătorii folosiţi mai puţin vor da totul ca să iasă în faţă" (Ciprian Marica la Dolce Sport)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
celceeste
celceeste  •  10 Mai 2014, 10:43

clar sevilla vine in vacanta. ma gandesc ca spune asta doar pt a tine oamenii in priza. si apoi, daca nici in aste conditii nu castigi un meci, ce mai cauti sa antrenezi in spania, in prima liga?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Mai 2014, 10:20

Getafe se salveaza ...nu are cum sa nu castige cu Sevilla ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează