INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Cosmin Olăroiu, oferta carierei! E dorit ca selecționer și ar putea lupta pentru calificarea la CM 2022

Cosmin Olăroiu are rezultate importante în zona Golfului
Cosmin Olăroiu are rezultate importante în zona Golfului

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 14:52

Cosmin Olăroiu (50 de ani) ar putea de lovitura carierei, fiind dorit ca selecționer al naționalei Emiratelor Arabe Unite, pe care ar trebuie s-o ducă la Campionatul Mondial din 2022.

Românul care în prezent antrenează în China, la Jiangsu Sunning, este bine văzut în zona Golfului și este pe lista de posibili selecționeri ai naționalei Emiratelor Arabe Unite. Federația caută un antrenor cu experiență și care cunoaște zona, iar el îndeplinește aceste condiții. 

Presa internațională scrie că Oli concurează cu alți trei manageri pentru a-i lua locul lui Ivan Jovanovic, care a plecat de la națională la începutul lunii. Pe lista Federației se mai află Rodolfo Arruabarrena, Zlatko Dalic și Juan Antonio Pizzi. Naționala Emiratelor Arabe Unite este pe locul 4 în grupa G din preliminariile pentru CM 2022, iar Federația vrea ca noul selecționer să califice echipa la Mondialul din Qatar, dar și la ediția din 2026. 

Olăroiu a mai fost selecționer între decembrie 2014 și ianuarie 2015, când a pregătit Arabia Saudită. A mai antrenat la FC Național, Steaua, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli și Al Shabab Dubai. La Jiangsu Suning este din martie 2018. 

A refuzat 12 milioane de dolari

În iarnă, Oli ar mai fi fost dorit o dată ca selecționer, tot de către Federația din Emiratele Arabe Unite. Atunci, românul ar fi refuzat oferta de 12 milioane de dolari pentru că nu putea rupe contractul cu chinezii fără să plătească despăgubiri.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Declarații surprinzătoare ale arbitrului finalei Cupei Mondiale din 1990: „Puteam să-l elimin pe Diego Maradona de la imnuri!”

Îl înlocuiește Costel Gâlcă pe Marius Șumudică? Președintele lui Gaziantep a dat răspunsul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  27 Aprilie 2020, 12:24
Postat de Vlad Hartea pe 26 Aprilie 2020, 17:13

Oare de ce se chinuie seicii din Dubai sa gaseasca un antrenor pentru echipa lor nationala ?? Pai, nu-l au acolo pe “marele” antrenor Reghecampf, declarat recent “antrenorul deceniului” in Romania ?? Aia chiar nu citesc presa din Romania ?? Niste nepriceputi !!

Reghe este un antrenor bun, dar nu foarte bun. Dacă-l trimiți pe Papură sau pe cel de la steaua probabil face mai multe ca el, dar sa fim sincer. Trebuie sa ai nesimțire sa fi ca ăla. Nu a fost readus la steaua și a făcut nimic. Pana la urma trebuie sa ai jucători sa poți oricum este 10 % din Lucescu și sub mulți antrenori din România. Doar ca ăstuia nu i-a plăcut performanță. Și tot aud ca acolo este campionatul mai puternic, el și cu Șumi mari profesioniști. Se vede ce face Șumi în Turcia, dacă erai bun erai mai bine și în turcia

godot
godot  •  26 Aprilie 2020, 17:27

Nu e fraier Oli sa se expună la o națională slabă, unde capacitatea de a influența rezultatele e mult mai limitată decât la un club, iar deficitul aferent de imagine e sigur.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  26 Aprilie 2020, 17:13

Oare de ce se chinuie seicii din Dubai sa gaseasca un antrenor pentru echipa lor nationala ?? Pai, nu-l au acolo pe “marele” antrenor Reghecampf, declarat recent “antrenorul deceniului” in Romania ?? Aia chiar nu citesc presa din Romania ?? Niste nepriceputi !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează