INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

VIDEO Cosmin Olăroiu, spectacol în China » Jiangsu Suning victorie în prima etapă, după un meci fabulos cu 7 goluri

Cosmin Olăroiu antrenează la Jiangsu Suning din 2018
Cosmin Olăroiu antrenează la Jiangsu Suning din 2018

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 17:19 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 18:32

Jiangsu Suning, echipa antrenată de românul Cosmin Olăroiu (51 de ani), a învins-o pe Henan Jianye în deplasare, scor 4-3, în prima etapă a noului sezon din China.

După o perioadă de inactivitate de aproape 7 luni, noul sezon din China a debutat astăzi. Echipa lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, a obținut cele 3 puncte în confruntarea cu Henan.

Partida a fost de-a dreptul spectaculoasă. Gazdele au condus la pauză cu 1-0, după reușita din minutul 6 a lui Henrique Dourado. În repriza secundă s-a declanșat o avalanșă de goluri.

Click AICI pentru VIDEO!

Jiangsu Suning a marcat de 4 ori în repriza secundă

La două minute de la reluarea jocului, Henrique Dourado a majorat avantajul echipei sale, după un corner executat inteligent, însă echipa lui Olăroiu a redus din handicap rapid. Intrat la pauză, brazilianul Alex Teixeira l-a servit perfect pe Xie Pengfei, care a marcat primul gol al lui Jiangsu.

După doar 4 minute, Eder a adus egalitatea pe tabelă, marcând de la punctul cu var. Încurajați de golul egalizator, elevii lui Olăroiu au forțat și au mai marcat de două ori până în minutul 80, prin Santini și Wu Xi, ducând scorul la 4-2.

Gazdele au mai înscris o dată, prin Ke Zhao, iar finalul de meci a fost incendiar. Jiangsu și-a conservat însă avantajul și ocupă locul 3 în Grupa A din Super Liga din China la finalul primei etape.

Pentru echipa lui Olăroiu, urmează un meci cu Shandong Luneng.

Două serii în prima ligă!

Din cauza pandemiei de coronavirus, chinezii au schimbat modul în care se desfășoare campionatul. Cele 16 echipe au fost împărțite în două grupe de 8, primele 4 clasate din fiecare serie urmând să se califice în play-off-ul pentru titlu, iar ultimele patru în cel pentru menținerea în prima ligă. Meciurile se vor desfășura în două locații: o grupă în Dalian, una în Suzhou.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gennaro Gattuso, declarații șocante înainte de meciul cu Barcelona: „Suntem aproape de cimitir!”

Manchester City - Real Madrid, în pericol! Decizia din Marea Britanie care poate afecta meciul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
olaru_alin
olaru_alin  •  26 Iulie 2020, 18:27

Ce prosti sunt jurnaliștii de la GSP...cum sa te contrazici la distanta de 2 randuri???? Sa spui ca echipa lui Olaroiu va juca urmatorul meci ACASĂ...dupa care informezi ca este impartit in 2 grupe campionatul si se joacă in 2 orase(fiecare grupa de 8 in orașul ei)...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează