INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Ofertă pentru a deveni selecționer » Cosmin Olăroiu, din nou pe lista unei echipe naționale din Golf

Olăroiu e apreciat în zona Golfului // Foto: Imago
Olăroiu e apreciat în zona Golfului // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 18:33 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 21:02

Cosmin Olăroiu (53 de ani), antrenorul Al-Sjarjah, este pe lista federației de la Dubai, pentru a prelua naționala din Emiratele Arabe Unite, pregătită în prezent de Rodolfo Arruabarrena,

Cosmin Olăroiu ar putea face saltul în Emiratele Arabe Unite de la o echipă de club la cea națională. Potrivit publicației Al-Ittihad Sports, tehnicianul român al lui Al-Sharjah e printre candidații cel mai bine poziționați pe lista federației din Dubai pentru a deveni selecționer. 

Postul nu este vacant, dar argentinianul Rodolfo Arruabarrena, venit în februarie 2022, nu are rezultatele așteptate și este vizat de o schimbare, deși mai are contract până la 31 decembrie.

Cosmin Olăroiu, criză de nervi în timpul meciului » Arbitrul finalei Campionatului Mondial l-a eliminat
EMIRATE
Cosmin Olăroiu, criză de nervi în timpul meciului » Arbitrul finalei Campionatului Mondial l-a eliminat

Cosmin Olăroiu, două trofee câștigate cu Al-Sharjah

Olăroiu a mai fost curtat de naționala Emiratelor în toamna lui 2021, însă atunci tratativele nu au ajuns la niciun rezultat, din cauza perioadei contractului și salariului mare cerut de acesta. 

Acum, Cosmin i-a atras pe șeici prin performanțele reușite cu Al-Sharjah, cu care a câștigat două trofee, Cupa Președintelui (2021-2022) și Supercupa (2022-2023), chiar dacă în campionat este abia pe locul 4, la șapte puncte de liderul Shabab Al Ahli.

Numit selecționer interimar la saudiți

Olăroiu a mai fost selecționer în zona Golfului, acceptând în decembrie 2014, în timp ce o pregătea pe Shabab Al-Ahli, să fie și „interimar” la reprezentativa Arabiei Saudite. Pe care a condus-o la Cupa Asiei, obținând o singură victorie și două eșecuri și fiind eliminat din faza grupelor, după care s-a întors la echipa de club.

Calificat în finala Cupei Președintelui

Tehnicianul român poate termina sezonul în Emirate cu un trofeu. Vineri, Al-Sharjah s-a calificat în finala Cupei Președintelui, după ce a remizat (1-1) după prelungiri cu Alman, pe care o învinsese cu 2-1 în manșa tur. În ultimul act al competiției, Oli va juca împotriva celor de la Al-Ain, care a trecut cu 1-0 la general de Al-Wasl.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Man și Moruțan ar putea deveni colegi la vară » Scenariul prin care amândoi ajung în Serie A

Drăgușin, ales a treia oară în echipa etapei în Serie B » Fundașul român a fost MVP în Genoa - Perugia

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  18 Aprilie 2023, 22:27

Cupa Regelui, Cupa Printului, Cupa Presedintelui, Cupa Oazelor, Cupa Dunelor... tre' sa te cheme Reghe ca sa reusesti sa nu castigi nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează