INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Cosmin Olăroiu a izbucnit în Emirate: „Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe”

Cosmin Olăroiu / Sursă foto: Twiteer @SharjahFC
Cosmin Olăroiu / Sursă foto: Twiteer @SharjahFC

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 17:39 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 18:19

Cosmin Olăroiu (52 de ani), antrenorul celor de la Al-Sharjah, nu și-a putut ascunde indignarea la finalul meciului pe care echipa sa l-a câștigat în fața lui Al-Nasr, scor 2-0, în Emiratele Arabe Unite.

Tehnicianul român nu înțelege motivul pentru care fundașul Shahin Abdulrahman, unul dintre oamenii săi de bază, a fost suspendat de federație pentru o greșeală comisă în timp ce se afla în cantonamentul naționalei Emiratelor Arabe Unite. Fotbalistul de 29 de ani a încasat o amendă de 50.000 de euro, dar și patru etape de suspendare.

Cosmin Olăroiu a izbucnit în Emirate: „Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe”

Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe. Care este vina clubului Al-Sharjah și care este vina antrenorului pentru greșeala făcută de un jucător la echipa națională? De ce să îl suspende?”, a izbucnit Cosmin Olăroiu, conform presei din Emirate. 

Formația lui Olăroiu are 10 victorii, cinci egaluri și o singură înfrângere în ultimele 16 partide, situându-se pe locul 4, cu 39 de puncte, la două lungimi de locul secund și la șapte puncte de liderul Al-Ain.

Cosmin Olăroiu, plătit ca un rege în Emirate

Cosmin Olăroiu încasează 5 milioane de euro pe sezon la Sharjah FC, al treilea cel mai mare salariu primit în carieră.

Pe 10 noiembrie 2021, Cosmin Olăroiu a devenit oficial antrenorul lui Sharjah. Din nou în Emirate, unde a activat șapte sezoane, între 2011 și 2018. A semnat un contract pe două stagiuni, cu un salariu anual de 5 milioane de euro, potrivit unor surse din zona Golfului Persic.

E al treilea cel mai mare salariu primit în carieră, după cele de la Jiangsu (7 milioane) și Shabab Al-Ahli (6,5). Gruparea „regilor”, cum sunt supranumiți alb-violeții, e proprietatea guvernatorului emiratului Sharjah, Sultan bin Muhammad Al-Qasimi (82 de ani).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Gică Hagi, despre Ianis: „Am ajuns să zic că sunt mândru de el!” + E convins că Rangers poate produce surpriza în Europa League: „Mi-a zis că va juca finala”

Cicâldău, pe lista altui club european puternic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează