INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV Condiția pusă de Cosmin Olăroiu pentru a antrena în Europa: „Aș zice da imediat”

Cosmin Olăroiu. foto: @suningfc +2   FOTO
Cosmin Olăroiu. foto: @suningfc

Articol de - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 07:33 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 08:49

Cosmin Olăroiu, 51 de ani, tehnicianul lui Jiangsu Suning, ales antrenorul român al anului, alături de Răzvan Lucescu, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după primirea distincției.

Olăroiu a vorbit despre performanța impresionantă reușită în acest an - câștigarea campionatului alături de Jiangsu Suning - a atins subiectul pandemiei de coronavirus, dar a vorbit și despre planurile pe care le are în antrenorat. „Oli” a anunțat condițiile în care ar da curs unei oferte din Europa.

„Ce planuri am? Dacă aș primi ceva din Europa care să mă motiveze aș accepta, dar nici nu pot să mă duc undeva unde n-am nicio șansă. Dacă mi se pune pe masă un proiect, unde eu văd posibilitatea de a construi, de a urca echipa, de a realiza ceva pe plan mai lung, aș zice da imediat”, a spus Cosmin Olăroiu, în interviul acordat Gazetei Sporturilor

Cosmin Olăroiu, trofee cu toate echipele antrenate în ultimii 15 ani!

O performanță incredibilă pe care a reușit-o Olăroiu e aceea că a cucerit cel puțin un trofeu cu fiecare formație pe care a antrenat-o în ultimii 15 ani. În decembrie 2005 o prelua pe FCSB, după plecarea lui Protasov. A câștigat titlul și Supercupa, după care a avut experiențe la alte 5 cluburi din Asia. Cu Al Hilal a cucerit 3 trofee, cu Al Sadd unul, cu Al Ain 3, iar cu Al Ahli Dubai nu mai puțin de 7. În fine, cu Jiangsu Suning a cucerit titlul în acest an. 

În afara trofeelor, mai deține două performanțe de nivel foarte înalt: semifinalele Cupei UEFA cu Steaua în 2006 și finala Champions League Asia, cu Al Ahli Dubai, în 2015. 

VIDEO Ce și-au transmis Răzvan Lucescu și Olăroiu, după ce ambii au câștigat premiul de „Antrenorul Anului 2020” în ancheta Gazetei Sporturilor

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu

GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu, interviu pentru GSP după ce a fost desemnat antrenorul anului: „Eram un idiot când m-am apucat de antrenorat! Nu știam nimic, aveam doar nebunie și entuziasm”

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu, despre viața în China în timpul pandemiei: „Aici e cea mai mare libertate! Nu există mască, distanțare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cneius
cneius  •  27 Decembrie 2020, 22:18
Postat de paul801 pe 27 Decembrie 2020, 11:20

in 2006 a antrenat pentru 6 meciuri, si a castigat 2 din ele, a luat echipa calificata deja in optimi de Protasov...a fugit mereu de Europa, nu stiu ce planuri pe termen lung a gasit el prin Arabia si Asia...un antrenor supraevaluat

Supraevaluat sau nu, a luat trofee peste tot pe unde a antrenat

1566178743642986
Vlad Hartea  •  27 Decembrie 2020, 12:27

Adica ce conditii sa puna ?? Ar trebui sa fie bucuros de orice oferta care ar veni din cele cinci cele mai puternice campionate din Europa !! Din pacate, aceste oferte nu ajung la el !! Daca te consideri un antrenor de anvergura, iei o echipa precum Sassuolo, sau Verona, asa cum a facut Zerbi si Juric si o duci in partea de sus a clasamentului !! Pana una alta, ofertele vin tot din zona araba !!

paul801
paul801  •  27 Decembrie 2020, 11:20

in 2006 a antrenat pentru 6 meciuri, si a castigat 2 din ele, a luat echipa calificata deja in optimi de Protasov...a fugit mereu de Europa, nu stiu ce planuri pe termen lung a gasit el prin Arabia si Asia...un antrenor supraevaluat

Vezi toate comentariile (15)
Comentează