INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Costel Gâlcă, prima reacție după revenirea de senzație cu FC Copenhaga: „Am întâlnit un adversar mare”

Constantin Gâlcă
Constantin Gâlcă

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 15:07 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 15:28

Vejle a revenit de la 0-2, pe teren propriu, și a egalat-o în prelungiri pe FC Copenhaga, iar Costel Gâlcă  crede că echipa pe care o pregătește merita victoria. 

„Am jucat și am combinat bine, dar nu am marcat decât două goluri. E puțin comparativ cu ocaziile create. Totuși, sunt fericit că am obținut un punct în ultimul minut. Am întâlnit un adversar mare, care și el a comis însă greșeli. 

Am fost echipa mai bună și m-a mulțumit și prestația tinerilor mei. Din păcate, sunt trist că Lucas Jensen s-a reaccidentat”, a spus antrenorul român, aflat pe locul 6 în Danemarca, cu 4 puncte în trei etape.

După 3 etape, Vejle se află pe locul 6 în Danemarca, cu 4 puncte. Copenhaga are un start dezamăgitor de sezon, situându-se pe locul 11, cu un singur punct.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jucătorul care a refuzat-o pe Dinamo în 2014 e omul zilei în Israel! E primul din istorie care face asta

Mircea Lucescu, înaintea jocului decisiv pentru calificarea în grupele Champions League: „Cel mai important meci din ultimii patru ani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close