INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cristi Săpunaru și-a găsit echipă! Fundașul se întoarce la Kayserispor

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 12:47

Fundașul central Cristi Săpunaru s-ar fi înțeles cu Kayserispor, întorcându-se după numai o jumătate de sezon, anunță presa turcă.

Cristi Săpunaru are aproape 36 de ani. Îi va împlini pe 5 aprilie. Nu se gândește încă la retragere și nici să se întoarcă în România. Săptămâna trecută, a anunțat că reziliază contractul cu Denizlispor după numai o jumătate, deși era căpitanul echipei. Nu va reveni la Rapid, așa cum se specula, ci va continua în prima ligă turcă.

Cristian Săpunaru se duce la Kayseri, cea mai slabă apărare din Turcia

Potrivit presei din Kayseri, Săpunaru s-a înțeles cu fostul său club pentru un angajament până la sfârșitul stagiunii. Lipsește doar vizita medicală pentru oficializarea transferului.

Stoperul a jucat două sezoane la roș-galbeni (2017-2019) și încearcă acum să salveze echipa de la retrogradare. Kayserispor e pe ultimul loc, cu doar 10 puncte în 17 etape, având cea mai slabă apărare: a primit nu mai puțin de 42 de goluri. O medie de 2,5 pe meci! 

175.000 de euroeste cota lui Cristi Săpunaru, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Săpunaru a jucat la FC Național, Rapid, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Rapid, Pandurii, Astra, Kayserispor și Denizlispor.

75 de meciuria adunat Cristi Săpunaru în două sezoane la Kayserispor, pentru care a marcat trei goluri

Citește și: 

A sosit oferta pentru Răzvan Marin: împrumut acum, cu opțiune de transfer definitiv la sfârșitul sezonului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează