INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Cu toți românii în primul "11", Sparta Praga s-a încurcat în deplasare și a ratat șansa de a urca pe primul loc » Stanciu, schimbat la pauză din cauza unei accidentări

FOTO: Twitter Sparta Praga
FOTO: Twitter Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 21:39

Sparta Praga, cu Niță, Vătăjelu, Chipciu și Stanciu pe teren din primul minut, a remizat vineri seara pe terenul lui Bohemians, 1-1.

Sparta a deschis scorul în minutul 61, prin Sural, care a înscris superb din lovitură liberă. Totuși, egalarea a venit în minutul 87, Bohemians egalând prin Zaviska.

Florin Niță și Alex Chipciu au fost integraliști. Bogdan Vătăjelu, avertizat în minutul 71, a fost înlocuit în minutul 81.

Nicolae Stanciu a fost schimbat la pauză și a fost văzut în repriza secundă cu o pungă de gheaţă la picior, pe banca de rezerve.

Captură TV Telekom Sport

Sparta a ratat șansa de a urca pe primul loc și se situează pe locul secund, cu 14 puncte. Lider e Viktoria Plzen, cu 15 puncte, care are un meci mai puțin, în timp ce locul 3 e ocupat de Slavia Praga, cu 12 puncte. Echipa lui Alexandru Băluță are, de asemenea, un meci mai puțin.

Bohemians Praga - AC Sparta Praga 1-1 (0-0)
(Zaviska 87 / Sural 61)

Bohemians: Valeš – Dostál, Bederka (M. Hašek), Šmíd, Bartek – Reiter (77. Záviška), Krch, F. Hašek, Vaníček – Júsuf, Mašek (38. Nečas)
Sparta: NițăChipciu, Radaković, Kaya, Vătăjelu (81. Vukadinović) – Stanciu (46. Sáček), Frýdek, Kanga, Plavsić – Tetteh, Šural

 
 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  25 August 2018, 11:10

Ca peste tot ai noștri nu fac față fizic. Indiferent de valoarea campionatelor în care "evoluează" sunt niște păcălici care doar încasează lefurile.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 August 2018, 22:59

Nu pot sa cred!Cum dom'le,cu Stanciu in formatie si tot "se incurca"?Cu cel fara de care nationala Romaniei se desfiinteaza?Ce-o fi pe toti mironicii acum!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează