INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - INTER, 21:45, DIGI, GSP.RO

Cum l-a șocat Mutu pe Maldini în ultimul Milan - Inter jucat în Cupă: "Cine rahat e ăsta?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 17:53

AC Milan și Inter Milano se întâlnesc în această seară în sferturile de finală ale Cupei Italiei, la 18 ani după precedentul meci jucat în aceeași competiție.

În urmă cu 18 ani, Adrian Mutu abia se transferase la Inter. "Briliantul" a marcat un gol și s-a certat cu Paolo Maldini, legenda lui AC Milan. Marcello Lippi, antrenorul de atunci al nerazzurilor, și-a amintit un episod cu Mutu în prim plan.

"Mutu a debutat sub comanda mea, într-un derby din Cupa Italiei, cu AC Milan, pe care l-am câştigat cu 3-2. Mutu a şi marcat atunci. În plus, îmi aduc aminte că s-a certat rău şi cu Maldini.

L-a enervat atât de mult, încât, la final, Paolo a venit la mine şi mi-a zis «Mister, ma chi cazzo è questo? Però c'ha carattere» («Mister, cine rahat e ăsta? Însă are caracter!»)", declara Lippi, într-un interviu pentru Corriere dello Sport, în 2011.

Golul lui Mutu cu AC Milan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  28 Decembrie 2017, 14:15
Postat de Alikianos Shenghen pe 28 Decembrie 2017, 08:27

Mister, ma chi *** è questo? Però c'ha carattere» («Mister, cine *** e ăsta? .................... ... Domnule ziarist, dumneata in loc de *** ai *** (***) ? Daca intri in joc macar tradu corect, nu te face de ***.

Fecesebistul no name care a scris articolul are voie sa scrie asa, poporul nu. Asta inseamna coruptie mai ales cand presa nu respecta Constitutia propriei tari in care un articol intreg face referire la libertatea de exprimare. PS: este evident ca acel cuvant cenzurat si care atentie, nu se gaseste in vocabularul limbii romane, inseamna altceva decat a tradus ambalatorul de peste al lui becali.

478550269193840
Alexandr Piftorideadco  •  28 Decembrie 2017, 09:11

"Il romeno". nici ca s-ar fi putut gasi o descriere mai buna a carierei sale.

556856157835046
Alikianos Shenghen  •  28 Decembrie 2017, 08:27

Mister, ma chi *** è questo? Però c'ha carattere» («Mister, cine *** e ăsta? .................... ... Domnule ziarist, dumneata in loc de *** ai *** (***) ? Daca intri in joc macar tradu corect, nu te face de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează