INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum se menține în formă un fost campion al României, izolat în Turcia: „Fac exerciții cu Marisa în spate, îi place să se urce pe maimuță”

Paul Papp se antrenează alături de copii
Paul Papp se antrenează alături de copii

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 09:32

Paul Papp (30 de ani), fotbalistul lui Sivasspor, locul 4 din Turcia, la doar 4 puncte distanță de lider, a vorbit la GSP Live despre situația actuală din Turcia, în vremea pandemiei de coronavirus. 

La fel ca și în România, toată lumea din Turcia trebuie să stea autoizolată în casă, iar asta este o problemă mare pentru sportivi. Paul încearcă să își păstreze o formă cât mai bună alături de Marisa și Patrick, copiii acestuia, care sunt și partenerii lui de antrenament. 

„E destul de greu, trebuie să stăm în casă, ne-am autoizolat. Ne antrenăm în casă, toate le facem în casă. Nu ne-au permis să părăsim orașul, Sivas e chiar în centrul Turciei. Ne-au spus să nu plecăm pentru că riscăm să fim băgați în carantină. Oricum nu veneam acasă, pentru că risca și familia mea, să ne îmbolnăvim unul pe altul. 

Știu că sunt vreo 5 cazuri aici, noi nu prea ieșim. Doar până la supermarket și înapoi. Nu e nimeni pe strada, nu riscăm nimic. E destul de greu pentru că nu am unde să alerg, mă trezesc la ora 9, îmi beau ceaiul, stau cu copiii și îmi fac un program de antrenament în curte, alături de ei. Fac exerciții cu Marisa în spate, are 20 de kg, vine Patrick și mă mai ajută și el. Marisei îi place să se urce pe maimuță (râde)”, a spus Paul Papp la GSP Live. 

Paul Papp: „Am semnat un contract, mi se pare normal să primim banii”

Dacă în Liga 1 au apărut deja primele tăieri salariale, la Dinamo București, unul dintre cele mai mari cluburi din România, Papp spune că în Turcia nu există discuții în acest sens. 

„Financiar nu ne afectează deloc, nu ni s-a transmis nimic despre așa ceva. Programul clubului este să stăm în casă, să facem exerciții cât să ne menținem. Aici nu sunt discuții despre reduceri salariale, am întrebat colegii turci dacă sunt discuții de genul dar au spus că nu. Noi nu avem nicio vină și nu mi se pare normal să existe așa ceva, să se reducă salariul, noi am semnat un contract și mi se pare normal să primim banii. Se aude că o să se joace play-off, între primele 6 echipe” -Paul Papp, fundaș Sivasspor

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Cum e să traiești alături de o campioană olimpică. Soțul răspunde: „Eram precum Reghecampf! În genunchi în fața televizorului”

EXCLUSIV VIDEO Cum se menține în formă o fostă campioană olimpică: „Fac exerciții pe salteluță”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close