INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Dan Petrescu a povestit întîmplările trăite în China: "Băi proștilor, trebuie să rîdeți"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 23:00

Dan Petrescu e omul trofeelor. După ce a luat Supercupa României cu ASA Tîrgu Mureș, tehnicianul a decis să plece în China, la Jiangsu Sainty. Antenorul român a cucerit și acolo Cupa Chinei și a povestit o întîmplare amuzantă.

"Aventura în China nu mă așteptam să o am anul ăsta. A venit de nicăieri oferta asta, începusem o muncă la Târgu Mureș. Mi-am dat seama că nu avem șanse să ne batem la titlu cînd mi s-a spus că trebuie să renunțăm la jucători și am acceptat oferta din China. Este primul trofeu din istoria clubului chinez. Nu știm încă bonusul, dar cred că va fi unul. Se plătește o sumă la echipă și se împarte.

După meci, jucătorii nu știau să se bucure că n-au cîștigat niciodată un trofeu în viața lor. «Băi proștilor, trebuie să rîdeți». Noi, antrenorii români, am început să bem, să rîdem. Dacă pierdeam finala spuneam că a fost o experiență negativă, dar acum, cu acest trofeu, mă simt bine", a spus Dan Petrescu la Dolcesport.

Trebuie să vedem dacă planurile mele coincid cu planurile noilor sponsori. Nu am discutat încă cu ei. Sînt fericiți că echipa va juca în Liga Campionilor și vor să aducă jucători buni. Eu mai am un an de contract, să vedem ce se va întâmpla" Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
florin_teodor
florin_teodor  •  10 Decembrie 2015, 08:58

ce *** de om: 1. se stia de cand a venit de problemele cu banii pe care le are clubul si dupa ce a pacalit cativa jucatori sa semneze sau sa nu se duca in alta parte a plecat ca marlanul 2. castigi un trofeu si aduci aminte de bani ??? cat de lacom sa fii 3. aia nu se bucurau ca nu inseamna nimic acel trofeu in asia, dar noi stim cat conteaza micile performante pt. voi 4. si daca pierdeai finala era o experienta buna. negativa de ce ? negativa era daca iesi din prima runda , nu ca ajungi in finala si pierzi. cum am zis , *** de om.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  10 Decembrie 2015, 05:17

Ej mare Boorsy... zici ca Boloni e tactwo... doi milogi.

gizeh
gizeh  •  10 Decembrie 2015, 03:35

...bine Bursucule.....fă tu carieră în China ,,,că în Euro ... paaa ... :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează