INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor: „Sunt încântat și iubesc riscul. N-am fost primit așa niciodată!”

Dan Petrescu a semnat contractul cu Kayserispor +8   FOTO
Dan Petrescu a semnat contractul cu Kayserispor

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 17:17 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 19:55

Dan Petrescu (53 de ani) a fost prezentat azi la Kayserispor, echipa de pe locul 18 (din 21) în campionatul Turciei.

Kayserispor l-a prezentat azi pe Dan Petrescu, ce a semnat acordul până în iunie 2022, cu opțiune pentru un al treilea sezon. „Sunt foarte fericit să mă aflu aici. N-am fost primit așa la nicio echipă la care am activat în 20 de ani ca jucător și apoi ca antrenor. Sunt atât de încântat. Iubesc riscul, cel căruia nu îi place riscul nu poate reuși”, a declarat antrenorul în vârstă de 53 de ani.

Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor

Fostul tehnician al lui CFR Cluj a adăugat: „Liga Turciei este foarte dificilă și frumoasă și voi munci din greu pentru a duce clubul cât mai sus în clasament. Cel mai mult contează spiritul și l-am remarcat la ultimele două meciuri. Cred că ne putem salva fără multe transferuri”.

+4 FOTO

După 17 etape, Kayserispor ocupă locul 18 din 21 în Turcia, cu 16 puncte. Echipa la care sunt legitimați Silviu Lung Jr, Cristi Săpunaru și Denis Alibec se află la 3 puncte sub prima poziție care îi asigură salvarea, ocupată în prezent de Genclerbirligi.

Citește mai multe știri despre fotbalul din Turcia:

Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Șumudică: căpitanul Galatei lui Hagi și Popescu!

Următoarea destinație a lui Marius Șumudică, după „divorțul” de Gaziantep: „Sunt niște sume exorbitante”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
risc_mix
risc_mix  •  12 Ianuarie 2021, 11:54

Turcii inca n-au vazut nimic. Sumudica era pistol cu apa pe langa Danut. Sa vezi circ cand o incepe asta sa se tavaleasca pe jos si sa-si zmulga paru' din cap ca nu i-a dat ,,albitru'' un aut. Hai sa asteptam 2-3 etape.

corsair83
corsair83  •  12 Ianuarie 2021, 10:21

Nu-l vad deloc bine pe Dan in Turcia...la cum e invatat el sa agite spiritele pe margine si sa protesteze la orice faza il vad in tribune in maxim 2 etape jucate

tatastrumf1
tatastrumf1  •  12 Ianuarie 2021, 01:25
Postat de Mario Durm pe 12 Ianuarie 2021, 01:02

Cumetre... pentru d'astia ca tine ar trebui limitata libertatea de exprimare... Dan Petrescu will go down as the greatest right back in Chelsea history and will be remembered as one of the best attacking full backs in the Premier League years.

Yeah, youre right, he will go down :))) Aici era vorba de Dan Petrescu antrenorul, nu fotbalistul...Va ramane in istorie ca cel care a furat 4 titluri cu arbitrii, la 2 echipe, Unirea Urziceni si CFR Cluj, ***, au castigat titlul apoi s-au desfiintat / intrat in insolventa , DESI ambele echipe au castigat 20.000.000 euro prin prezenta in CL obtinuta *** ( Unirea Urziceni ) si 40.000.000 euro ( CFR Cluj , intrata in insolventa in urmatorul an ) ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează