INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

Dănciulescu a marcat din nou. Vezi toate evoluţiile stranierilor !

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2009 00:00

AZERBAIDJAN

- Adrian NEAGA
- Marian ALIUŢĂ

(NEFTCI BAKU - Sumqait 2-0 // Aliuţă şi Neaga au marcat ambele goluri ale echipei lor, aducînd cele 3 puncte. Dacă Neaga a marcat din penalty, în minutul 54, Aliuţă a ratat unul cu 9 minute înainte de finalul partidei)

BELGIA

- Ladislau BOLONI (Charleroi - STANDARD LIEGE // meci amînat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE – Toulouse 1-1 // Niculae a intrat pe teren în minutul 78, înlocuindu-l pe Grichting, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi. Daniel a contribuit decisiv la golul egalizator al lui Contout, din ultimul minut al timpului regulamentar)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Ajaccio - NANTES 2-1 // Keşeru a intrat pe teren în minutul 29, înlocuindu-l pe Vainqueur)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – Hoffenheim 3-1 // După ce a marcat în Liga Campionilor, chiar împotriva Urziceniului, Marica a reuşit să puncteze şi în partida contra celor de la Hoffenheim, în minutul 32. După 60 de minute de joc, românul a primit un cartonaş galben şi a fost imediat înlocuit cu  Cacau)

- Maximilian NICU (Bayern - HERTHA 5-2 // Maximilian a început titular partida din deplasarea de la Munchen, dar a fost schimbat în minutul 67, după o prestaţie slabă. Echipa românului a pierdut fără drept de apel disputa cu Bayern, scor 2-5)

Clasament Bundesliga (etapa 17): 1.Bayer (35 pct)…15.Stuttgart (16)…18.Hertha (6).

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Union Berlin - TSV MUNCHEN 1-1 // nu a jucat din cauza accidentării - ruptură de ligamente - va reveni în luna martie a anului viitor)

 - Mihai TARARACHE (DUISBURG - Aachen 0-2  // Tararache nu a fost inclus în lot pentru acest meci)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Ahlen - ENERGIE COTTBUS 0-4 // Sergiu Radu a fost singurul român care nu a intrat în planurile antrenorului lui Energie pentru meciul cu Ahlen, fiind lăsat pe bancă, toată partida. Burcă şi Jula au fost integralişti, primul fiind avertizat în minutul 63, cu un cartonaş galben)

GERMANIA (Regionalliga)

- Vlad MUNTEANU (Wilhelmshaven - WOLFSBURG II // meci amînat din cauza condiţiilor slabe în care s-a prezentat gazonul)

GRECIA

- Nicolae DICĂ
- Victoraş IACOB

(Xanthi - IRAKLIS 4-3 // Atît Dică, cît şi Iacob au început partida ca titulari, ambii fiind avertizaţi cu cartonaşe galbene, în minutul 25, respectiv 57. Dică a părăsit terenul în minutul 77, înlocuit de Milano)

- Ilie IORDACHE (Asteras – AEK 2-0 // Iordache a intrat pe teren în minutul 55, în locul lui Nsaliwa)
 
- Daniel ORAC
- Marius MITU

PANTHRAKIKOS - Atromitos 0-3 // Mitu nu a evoluat nici un minut, iar Orac nu a fost inclus pe lista de joc)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER - Lazio 1-0 //  După evoluţiile slabe din ultima vreme, Chivu a urmărit întîlnirea cu Lazio, de pe banca de rezerve)

- Adrian MUTU (FIORENTINA – Milan // meci amînat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE

PALERMO - Siena 1-0 // Goian a fost lăsat pe banca de rezetve, în timp ce Melinte nu a fost inclus în lotul celor de la Palermo)

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

ROMA – Parma 2-0 //  Lobonţ a fost din nou doar rezervă în formaţia Romei, iar Piţ nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Parma. Burdisso şi Brighi au fost marcatorii celor 2 goluri. În minutul 87, jucătorul Parmei, Paci, şi-a lăsat echipa în 10 oameni după ce a fost eliminat)

- Ştefan RADU (Inter - LAZIO 1-0 // Integralist, românul din apărarea oaspeţilor nu a putut preveni înfrîngerea suferită de echipa sa. Radu a primit un cartonaş galben în minutul 85)

- Paul CODREA (Palermo - SIENA 1-0 // A fost integralist la oaspeţi şi a primit cartonaşul galben după doar 12 minute de joc)

Clasament Serie A (etapa 17): 1.Inter (39 pct) … 4.Roma (28)… 7.Palermo (26)… 10.Fiorentina (24)(16 meciuri) … 16.Lazio (16) … 20.Siena (12)

OLANDA

- Mihai NEŞU (UTRECHT - Twente // meci amînat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile)

- George OGĂRARU (Breda - AJAX // meci amînat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile)

PORTUGALIA

- Cristian SĂPUNARU (Benfica - PORTO 1-0 // Săpunaru nu a jucat pentru Porto, rămînînd pe bancă pînă la finalul meciului)

SPANIA (Primera Division)

- Cosmin CONTRA (Sevilla - GETAFE 1-2 // Cosmin Contra nu a evoluat nici un minut în victoria obţinută de Getafe împotriva celor de la Sevilla)

- Lazslo SEPSI (Villarreal - RACING 2-0 // Sepsi nu a fost inclus în lot)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES - Huelva 2-0 // Dănciulescu a bifat a doua partidă consecutivă în care a marcat, reuşind să înscrie în minutul 18 al meciului cu Huelva. Românul a rămas pe teren pe toată durata întîlnirii)

TURCIA

- Giani KIRIŢĂ (Beşiktaş - BURSASPOR 2-3 // Kiriţă nu a jucat pentru Bursaspor în victoria cu 3-2 din deplasarea de la Beşiktaş. Echipa fotbalistului român se află pe locul al treilea în clasamentul din Turcia, la 2 puncte de liderul Fenerbahce)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Decembrie 2009, 08:44

Si ne intrebam de ce nu avem rezultate la nationala , pai numai uitandu-te pe ce fac stranierii nostrii iti vine sa te bucuri ca macar mai suntem in grupa valorica 2

Vezi toate comentariile (1)
Comentează