INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANCY

Daniel Niculae despre împrumutul la Nancy: "Am vrut să ajut Monaco să promoveze, dar n-am primit încredere"

Daniel Niculae continuă în Ligue 1 (Foto: site-ul oficial al lui Nancy)
Daniel Niculae continuă în Ligue 1 (Foto: site-ul oficial al lui Nancy)

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 18:31

Atacantul echipei AS Monaco, Daniel Niculae, împrumutat pentru un sezon clubului AS Nancy, a declarat că l-a motivat să accepte o astfel de mutare faptul că va continua să joace în prima ligă franceză, informează nicematin.com.

"M-a motivat să plec la Nancy faptul că voi continua aventura în Ligue 1. În plus, îl regăsesc pe «coach Fernandez», pe care l-am cunoscut bine la Auxerre, timp de patru sezoane. El a avut un rol important în această mutare", a spus Niculae.

Daniel Niculae a precizat că retrogradarea echipei AS Monaco a fost greu de digerat. "Spusesem că dacă nu ne trezim vom retrograda. Din nefericire ne-am trezit prea târziu. Unii au jucat mult, alţii mai puţin, dar suntem cu toţii responsabili. La începutul verii mă vedeam rămânând la AS Monaco pentru a ajuta echipa să promoveze. Însă continuarea nu mi-a dat încredere (n.r. - în acest sezon Niculae a jucat doar o dată, jumătate de oră, în Cupa Ligii Franţei). Până la urmă este mai bine aşa", a adăugat el.
Niculae a fost împrumutat, în această săptămână, pentru un sezon clubului AS Nancy-Lorraine.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sarademdegesepe
sarademdegesepe  •  01 Septembrie 2011, 23:31

Pana sa-i ajuti sa promoveze ti-a fost mai usor sa-i "ajuti" sa.....retrogradeze !!!!...mare fotbalist si niculaie asta !!!....a dat 5 goluri in....2 ani !!!!

darby_84
darby_84  •  01 Septembrie 2011, 22:32

Daca Marica ,care nu joaca este convocat pe asta de ce nu-l convoaca Piturca ? :)) Asta, Marica, Cocis...3 petarde cu aere de vedeta... Si ptr. asarat....se spune si se scrie "sper sa marchezi nu sper sa marci....repetentule

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 21:40

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close