INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Un nume mare din fotbalul românesc nu îi dă șanse lui Dennis Man la Parma: „E bun pentru România, atât!”

Dennis Man, în Napoli - Parma 2-0 // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Dennis Man, în Napoli - Parma 2-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 16:01 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 16:22

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, nu crede că Dennis Man (22) are calitățile necesare pentru a se impune în Serie A.

Dennis Man, transferat de la FCSB la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, a jucat deja pentru clubul emilian, 10 minute  în înfrângerea cu Napoli, scor 0-2. Debutul rapid al arădeanului nu l-a impresionat pe Dănuț Lupu, care prevede că Man va suferi în Italia pe termen lung, pentru că îi lipsește forța și „nu stă bine cu capul”.

Dănuț Lupu, despre Dennis Man: „Va fi aproape imposibil să facă față”

„Nu cred că va face față Man. Va fi aproape imposibil. La Parma nu te mai laudă nimeni, nu mai sunt jucătorii de altă dată. Mie mi se pare că e un fotbalist care n-are forță și, fără supărare, nici nu stă bine cu capul. Nu e un tip puternic, că altfel nu se ajungea la situația actuală. E bun pentru campionatul românesc, atât! 

Acum e în Italia. Aici a fost lăudat jurnaliștii noștri, acolo nu e așa. În Serie A trebuie să demonstrezi ca să fii lăudat”, a declarat Lupu pentru Prosport

Motivul pentru care Dănuț Lupu pune la îndoială tăria mentală a lui Man este scandalul impresarilor care a învăluit transferul său la Parma. Dennis avea un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, dar l-a „rupt” pe acesta și a semnat cu Giovanni Becali, cel care a încheiat transferul în cele din urmă. 

„Impresarilor nu le înțeleg rostul, de ce e nevoie de ei, le dăm bani degeaba, dacă tu joci bine ai oferte imediat. Echipele te vor căuta și îți vor da bani. Ați văzut impresarii să vândă jucători proști? În afară de Giovanni într-o perioadă care a făcut bine fotbalului românesc. Man nu este trădător, fiecare-și vede interesul”, a spus Lupu despre acest subiect. 

17 goluri și 7 pase de gola adunat Dennis Man la FCSB în acest sezon, înainte de transferul la Parma

VIDEO. Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Citește mai multe știri despre Dennis Man la Parma: 

Final de mercato în cele mai tari campionate ale Europei » TOP cele mai scumpe mutări: unde intră Dennis Man

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Marele regret după transferul lui Dennis Man la Parma: „Nu am treabă dacă pierd bani, asta mă doare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
nune
nune  •  02 Februarie 2021, 20:53

Asta e. Daca nu reuseste in Serie A, se muta in Grecia si se apuca de furat din supermarket-uri... Atata invidie ca la mimamovisti nu am vazut nicaieri! N-a calcat bine Man pe iarba italiana, ca deja e praf... Altii nu il votau pe Vlad in top 6 portari, ca sa iasa Balgradean. In loc sa va expuneti ideile indecente, mai bine ati lua niste lectii de contabilitate, ca de cand n-ati mai vandut ceva, ati uitat cum se completeaza o factura.

ripensistu
ripensistu  •  02 Februarie 2021, 20:36

Trebuie sa joace astfel incat sa nu ii mai intre bani in cont ciobanului ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eniacostel
eniacostel  •  02 Februarie 2021, 18:19

Ba o să reușească! Sigur , fotbalul e sport de echipa , nu poate face totul de unul singur. Dar Man când va realiza că obositii titulari din echipa nu îl joacă , va lua si acțiuni pe cont propriu si va demonstra că are valoare . La fel si Mihăilă! Dacă antrenorul lor se prinde ca jucătorii vechi îl sabotează , mai bn. Pt k atunci șansele lui Man si Mihăilă vor fi mai mari . Hai sa recunoaștem ( chiar Pancu a sp asta când a ajuns la Besiktas) ca macaronarii îl vor cotonogi ( sau vor încerca asta) la antrenamente!! Pt k nici ei nu vor să-și piardă locul în echipă în defavoarea unor români!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează