INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Pantilimon, despre momentele grele prin care trece: „Sunt câteva chestii pe care nu ar trebui să le expun public”

Costel Pantilimon a fost ales portarul sezonului în Championship
Costel Pantilimon a fost ales portarul sezonului în Championship

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 15:07

Costel Pantilimon (33 de ani), portar la Omonia Nicosia, a vorbit la GSP Live despre situația sa actuală și despre plecarea sa de la Nottingham Forest. 

Pantilimon a fost împrumutat la Omonia în această iarnă, de către Nottingham, până la sfârșitul sezonului. Situația goalkeeperului român este una bizară, deoarece sezonul trecut a fost ales cel mai bun portar din Championship, iar în acest sezon nu a mai apărat deloc și a fost trimis împrumut în Cipru. Internaționalul român nu a vrut să dea prea multe detalii despre această situație:

„Ceea ce pot să spun clar, e că nu se pune problema ca eu să nu joc din punct de vedere profesional. Cu un an înainte ieșisem cel mai bun portar din ligă, nu era problema de performanță. Sunt alte chestii pe care cred că nu ar fi bine să le expun public, pot să spun clar că nu e din punct de vedere al performanței.

Am o relație foarte bună cu antrenorul, chiar am vorbit la telefon și după ce am plecat și cât am mai stat acolo, chiar dacă am mai fost într-un grup de jucători care ne antrenam separat. Față de el și staff-ul dânsului am un respect deosebit pentru că au știut să gestioneze situația chiar dacă nu a depins de ei”. 

Pantilimon a negat că ar fi fost vorba de un eventual transfer la Olympiacos, al doilea club al patronului lui Notthingam, Evangelos Marinakis: „Nu. Fiind același patron, tot timpul s-a discutat despre jucători care vin de la Olympiacos la Nottingham Forest și invers. Nu s-a pus problema și nu cred că mi-aș fi dorit o astfel de mutare”. 

6 meciuria bifat Pantilimon la Omonia Nicosia până acum

57 de meciuria apărat românul la Nottingham Forest, în două sezoane

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Ce spune Pantilimon despre rivalitatea cu Tătărușanu: „Au fost multe momente când am fost dezamăgit. Nu puteai să-l scoți din poartă”

Confesiunile lui Pantilimon. De ce nu a mai jucat în finala Cupei Angliei: „Am simțit o mare dezamăgire, aveam șansa să câștig ultimul trofeu care-mi lipstește”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează