Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 17:08 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 18:49

Gaziantepspor a trecut de turul al treilea al Cupei Turciei, surclasând-o acasă pe Efeler 09 Spor (4-0). Marius Șumudică nu a contat deloc pe portarul Florin Niță, iar Denis Drăguș (24 de ani) și Alexandru Maxim (33 de ani) au intrat la pauză. Atacantul a reușit golul al treilea.

Echipa românilor din Turcia a făcut azi pasul către turul al patrulea al Cupei, depășind-o net pe Efeler 09 Spor (4-0), echipă de liga a treia. Marius Șumudică a trimis multe rezerve ale lui Gaziantepspor în teren, menajându-l pe portarul Florin Niță, în timp ce Denis Drăguș și Alexandru Maxim au bifat doar întreaga repriză secundă la gazde. 

După doar șase meciuri în Turcia, Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor: „Mă simt ca un pește în apă aici”
TURCIA
După doar șase meciuri în Turcia, Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor: „Mă simt ca un pește în apă aici”

Drăguș a punctat în minutul 58 cu un șut la colțul scurt, majorând diferența la 3-0. A fost al treilea gol marcat în acest sezon de atacantul împrumutat de la Standard Liege până în iulie 2024, primele două fiind reușite în SuperLig.

Marius Șumudică, fără remiză în șapte partide

În cele șapte meciuri de când s-a întors la Gaziantep, Marius Șumudică a înregistrat patru victorii și trei egaluri și întâlnirea de azi a însemnat prima în care tehnicianul de 52 de ani a început fără niciun conațional titular!

Drăguș, care a înscris un gol și la Standard înainte să plece împrumut, poate să își depășească cea mai bună performanță a carieri, 6 goluri și două pase decisive în 30 de partide, bilanț consemnat în 2021-2022. 

Cota de piață a lui Denis pe transfermarkt.de a crescut din vară cu 100.000 de euro, ajngând la 1,5 milioane de eyro.

Cred că m-am adaptat foarte repede, chiar de la primul meci. Marius Șumudică m-a ajutat foarte mult, știm cu toții ce fel de antrenor este, unul extraordinar, și mă bucur că am luat decizia de a lucra alături de el 

- Denis Drăguș, atacant Gaziantepspor

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nu se așteptau! Cum a răspuns Papa Francisc provocării lansate în direct: „Pe cine preferați, Maradona sau Messi?”

Reacția virală a lui Jurgen Klopp când a aflat că Manchester United a fost eliminată din Cupa Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”