INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

VIDEO+FOTO Gest superb făcut de Dennis Man! Atacantul Parmei i-a dăruit tricoul său unui fan român

Dennis Man// Foto-IMAGO / ZUMA Press
Dennis Man// Foto-IMAGO / ZUMA Press

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 11:22 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 12:07

La meciul Parmei contra lui Como, scor 4-3, Dennis Man (23 de ani) a făcut un gest superb pentru unul dintre suporterii săi, venit special să-l vadă la lucru. 

Atacantul Parmei i-a dăruit tricoul său lui Ștefan, un adolescent de 15 ani din România, prezent la meciul de pe „Ennio Tardini”. Dennis a făcut și poze cu băiatul care suferă de o boală ce l-a trimis în scaunul cu rotile (foto).

Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur
MARSEILLE - PAOK 2-1
Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur"

Dennis Man s-a accidentat în meciul Parma - Como 4-3

Internaționalul român a început ca titular în formația lui Giuseppe Iachini și a contribuit cu un assist la reușita lui Vazquez (minutul 31), însă în minutul 68 a fost înlocuit din cauza unor dureri.

În locul său, pe teren a fost introdus Jayden Oosterwolde. Fără Dennis Man pe teren, Parma a mai înscris de trei ori, prin Bernabe (minutele 77 și 81) și Tutino (minutul 85).

Gest superb făcut de Dennis Man! Atacantul Parmei i-a dăruit tricoul său unui fan român

Giuseppe Iachini: „Nu credem că este ceva important”

Dennis Man a acuzat dureri destul de mari după ce a ieșit de pe teren de la meciul cu Como. Internaționalul român s-a întins pe gazon când a părăsit terenul, însă antrenorul Parmei, Giuseppe Iachini, a mărturisit la conferința de presă că Dennis Man nu are o accidentare gravă și va putea juca și la următorul meci al cruciaților, cu Brescia.

„Man a mers la echipa națională, a făcut febră. S-a întors, a jucat cu Cosenza. Nu credem că este ceva important”, a transmis Giuseppe Iachini la conferința de presă de la finalul meciului

VIDEO. Rezumat Parma vs. Como (4-3)

Citește și:

Soarta lui Dinamo Kiev s-a decis la București » Igor Surkis, ședință-finală cu Lucescu și angajații

Situație incredibilă în Liga 1 » Au plecat după două luni, fără vreun leu încasat: „Dacă vă accidentați, vă descurcați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează