INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Italienii numesc cele 4 cluburi uriașe care-l au pe Dennis Man pe listă: „Ce reviriment, e bijuteria lotului!”

Dennis Man // foto: Imago Images
Dennis Man // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 09:30 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 09:47

Dennis Man (25 de ani) parcurge cel mai bun sezon de la transferul la Parma, cu 13 goluri și 6 pase decisive în 29 de meciuri. Extrema dreapta a intrat pe radarul unor cluburi importante, presa din Italia vorbind despre interes din partea unor formații precum AC Milan, Napoli, AS Roma și Borussia Dortmund.

Cumpărat în ianuarie 2021 cu 11 milioane de euro de la FCSB, Dennis Man a avut nevoie de timp pentru a deveni piesă de bază, de neînlocuit, în echipa gialloblu.

Mihai Pintilii, întrebat direct: „De ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbările?” » Răspuns fără ocolișuri
FCSB
Mihai Pintilii, întrebat direct: „De ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbările?” » Răspuns fără ocolișuri

Sezonul actual este cel mai bun al lui Dennis în Italia, cu 19 contribuții decisive (13 goluri, 6 pase decisive) în Cupă și campionat în 29 de apariții, realizări prin care și-a transformat echipa în principala favorită la promovarea în Serie A.

Cu 8 etape rămase din eșalonul secund, formația gialloblu este lider, cu 9 puncte peste locul 3, primul care trimite la baraj, ocupat de Cremonese.

Italienii numesc cele 4 cluburi uriașe care-l au pe Dennis Man pe listă

Golgheter al liderului din Serie B, Dennis Man a intrat în atenția unor cluburi importante din Peninsulă și nu numai. Publicația CalcioMercato i-a dedicat românului un articol: „Man, aurul Parmei: driblinguri și goluri pentru Serie A”.

„Operațiunea revirimentul. Și ce reviriment! Parma se bucură de talentul lui Dennis Man, care a trecut de la investiție «exagerată» la bijuteria unui lot care a adus echipa la un pas de revenirea în Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, autorul unui sezon senzațional care a atras atenția unor cluburi de top”, se arată în articol.

Jurnaliștii italieni numesc și 4 cluburi care-l au pe Man pe listă: „Dacă în ianuarie cluburi de calibrul lui Milan, Napoli și Roma erau interesate, promovarea în Serie A nu poate face decât să-i crească cota jucătorului. Contractul cu Parma expiră în 2025 și Borussia Dortmund îl are în vizor, dar clubul emilian lucrează la prelungirea contractului”.

Cota de piață a lui Dennis Man este în prezent de 5 milioane de euro. De la transferul la Parma, Man a înscris 24 de goluri și a oferit 11 pase decisive în 102 meciuri.

VIDEO. Imagini de la antrenamentul naționalei înaintea meciului de mâine cu Irlanda de Nord

Mai multe știri de actualitate:

Imagini fabuloase cu viitoarea sală polivalentă din România! S-au folosit peste 50 de tone de metal
INVESTIȚII
Imagini fabuloase cu viitoarea sală polivalentă din România! S-au folosit peste 50 de tone de metal
„Tricolorii” n-au scăpat! Naționala vedetelor din Premier League a întors fantastic și poate înfrunta România în grupa de la Euro 2024 » Când aflăm ultimele calificate
BARAJ
„Tricolorii” n-au scăpat! Naționala vedetelor din Premier League a întors fantastic și poate înfrunta România în grupa de la Euro 2024 » Când aflăm ultimele calificate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1ianuarie
1ianuarie  •  22 Martie 2024, 14:13

Adică în cel mai bun sezon, Man a ajuns la valoarea de piață de 5(cinci) mil.€ el fii d cumpărat cu 11(unsprezece) mil.€. Cine explică discrepanța asta?

muzzi1
muzzi1  •  22 Martie 2024, 12:47

cica i-a ajuns cota la 5 milioane! pai parca valora 13 cand juca la fcsb!

Andrei127
Andrei127  •  22 Martie 2024, 12:11

Terminati ba cu Borussia Dortmund, aia nu cumpara jucatori rasuflati, aia cumpara jucatori foarte tineri pe care sa ii vanda peste cativa ani pe sume mari, pe frezatul asta l-ar lua de umplutura sa dea bine la numar.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează