INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Dennis Man a vrăjit Parma » Concluzia italienilor: l-au descris cu un singur cuvânt pe român

Dennis Man, mereu un pericol în fața porții Foto: Imago
Dennis Man, mereu un pericol în fața porții Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 11:39 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 12:26

Dennis Man, 25 de ani, a înscris încă o dată, și la 3-2 cu Pisa, propulsând Parma tot mai aproape de promovare. Extrema are 4 meciuri ca integralist în 2024, dublu față de câte avusese în 15 partide în prima parte a sezonului.

Dennis Man a descoperit calea spre succes. Cel mai bun sezon al carierei sale, titular, total implicat în joc, pasează și finalizează, omul numărul 1 al Parmei, propulsând echipa emiliană spre elita Italiei. Mai ales datorită lui, e prima în Serie B, la opt puncte de Cremonese și nouă de Palermo și Como. În acest ritm, nu poate rata promovarea.

Dennis Man, de neînlocuit la Parma

Ce impresionează în acest an la Man, și e o veste foarte bună pentru selecționerul Iordănescu, e că antrenorul Pecchia nu-l mai schimbă, îi dă încredere până la capăt, simte că încrederea sa e răsplătită.

Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez + jucătorul surpriză pe care PSG îl vrea în locul său
MANCHESTER CITY
Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez + jucătorul surpriză pe care PSG îl vrea în locul său

Dacă în prima parte a stagiunii „tricolorul" a fost doar de două ori integralist în 15 meciuri de campionat, în 2024 a jucat 90 de minute în patru din cele șase etape disputate până acum. Inclusiv sâmbătă, la 3-2 cu Pisa.

10 goluria marcat Dennis Man la Parma în acest sezon de Serie B (plus 5 pase decisive). A jucat în 21 de etape

Un singur cuvânt ca o concluzie pentru Dennis Man: „Providențial"

Împotriva Pisei, a influențat din nou scorul și întreg jocul cu raidurile lui. I-a încântat pe jurnaliștii italieni. Site-ul Sport Parma i-a dat nota 7, concluzionând într-un singur cuvânt: „Providențial".

„Man merita golul încă din prima repriză pentru frumoasa conbinație cu Mihăilă, dar i s-a opus Barbieri. După pauză, l-a inspirat pe Charpentier cu o pasă filtrantă de efect, apoi a decis să încerce el: a ochit transversala cu un șut de la marginea careului. «Fortuna» l-a răsplătit puțin mai târziu, când a fost la locul potrivit la momentul potrivit", a comentat Sport Parma.

Cotidianul Corriere dello Sport l-a notat tot cu 7: „A purtat Parma înainte".

18goluri a influențat Dennis Man pentru Parma în actuala stagiune în toate competițiile: 12 reușite, 6 assisturi în 24 de meciuri

„Ca al doilea vârf, Valentin Mihăilă lasă impresia că poate fi permanent imprevizibil"

În meciul de sâmbătă, Valentin Mihăilă a fost și el titular. „Ca al doilea vârf, lasă impresia că poate fi permanent imprevizibil. Convingător", a scris Sport Parma. A fost înlocuit în minutul 57, antrenorul Pecchia observând că a obosit.

Și la Pisa un român, Marius Marin. Integralist, cu assist la golul 2. Nota 6 în Corriere dello Sport, la fel ca Mihăilă.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
PRO TV
Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
Erling Haaland a cedat » Gestul nervos al starului norvegian după remiza cu Chelsea
Manchester City – Chelsea 1-1
Erling Haaland a cedat » Gestul nervos al starului norvegian după remiza cu Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
befree
befree  •  18 Februarie 2024, 17:01

Penibil! Penibil! Penibil!

brera30
brera30  •  18 Februarie 2024, 14:02

Numai la Nationala nu a vrajit pe nimeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează