INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Se confirmă! Dennis Man are ruptură musculară, sezon terminat la Parma

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 18:07 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 18:19

Sunt șanse infime ca Parma să mai conteze în ultimele cinci meciuri pe Dennis Man (22 de ani). Atacantul român a efectuat un RMN, care a dezvăluit existența unei leziuni de grad ridicat la jocțiunea miotendinoasă a mușchilor flexori ai coapsei stângi. 

Clubul gialloblu a anunțat că fostul jucător FCSB-ist a început deja tratamentul de recuperare, „dar e proababil că în cazul lui se poate vorbi despre un campionat încheiat”.

S-a accidentat grav după un sprint

Man a intrat titular sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu Crotone (3-4), și la o lansare în careul advers a fugit după minge, resimțind dureri musculare la piciorul stâng. S-a trântit pe gazon și i-a cedat locul lui Gervinho

Fostul golgeter al Ligii 1, transferat în ianuarie pentru 11 milioane de euro, are două goluri și o pasă decisivă pentru echipa pregătită de Roberto D'Aversa în 697 de minute, adunate din 14 prezențe în Serie A.

Parma are doar 20 de puncte după 33 de etape, aflându-se tot pe penultimul loc, la 11 ”lungimi” de prima echipă de deasupra liniei retrogradării, și e practic resemnată cu Serie B.

Citește și alte știri despre Parma:

Antrenorul lui Man și Mihăilă: „Rezultatele sunt nemiloase! Să vedem cine mai rămâne”

Valentin Mihăilă, blocat de Parma? „Ar fi fundamental pentru sezonul viitor în Serie B”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
nealiniatul
nealiniatul  •  28 Aprilie 2021, 06:34

Ar trebui sa terminati cu Man saga. Sa vorbiti de el cind o sa rupa gura tirgului pe la vreo echipa de top, nu la Parma la retrogradare. Daca se accidenreaza singur, fara sa-l atinga nimeni, inseamna ca nu sta deloc bine fizic.

caoradea
caoradea  •  27 Aprilie 2021, 22:48

S-a accidentat, imi pare rau, dar unde il transferati saptamana viitoare ? Ca saptamana trecuta l-ati dat la Fiorentina, dp aia la Sevilla. Ce urmeaza ?? Nu ne ma tineti in stres si spuneti-ne odata, e City sau MU ?? Va rog !

bodrin
bodrin  •  27 Aprilie 2021, 20:42

A greșit că a fugit după minge, trebuia doar să alerge după ea!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează