INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI - AL HILAL 0-1

Derby-ul Arabiei Saudite, decis de Al Quahtani: Al Hilal bate cu 1-0, Rădoi integralist ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2009 00:00

Formaţia lui Mirel Rădoi, Al Hilal, a învins astăzi în deplasare pe Al Ahli, scor 1-0, graţie golului marcat în debutul meciului de vedeta saudiţilor, Al Quahtani. Mirel Rădoi a fost metronomul echipei lui Cosmin Olăroiu, recuperînd o serie de baloane importante şi pasînd precis, chiar dacă fără strălucire.

Urmăreşte mai jos comentariul liveTEXT al jocului!

Min 93 » Se aude fluierul final al partidei, iar echipa lui Mirel Rădoi obţine 3 puncte extrem de importante în lupta pentru titlu.

Min 92
» Gazdele sunt aproape de gol, dar şutul lui Abdullah de la Al Ahli trece razant peste bară.

Min 91
» Al Quahtani, vedeta lui Al Hilal, îi lasă locul în teren lui Al Anbar

Min 83 »
Al Ahli presează şi cere un penalty după o cădere teatrală în careu. Rădoi nu a fost foarte prezent în ofensivă astăzi, dar a dat siguranţă liniei mediane prin pasele sale precise.

Min 78 » La Al Hilal a intrat Al Mobarak în locul lui Al Fraidi

Min 74
» Cartonaş galben încasat de Mouath. Doar un minut mai tîrziu, un alt fotbalist al lui Al Ahli este avertizat.

Min 71
» Meciul şi-a pierdut din ritm, Al Hilal părînd muţumită cu rezultatul înscris pe tabelă. Al Ahli face două schimbări.

Min 65
» Al Jassim trimite din plonjon o lovitură de cap care ocoleşte de puţin poarta lui Al Hilal.

Min 62
» Al Ahli este din ce în ce mai periculoasă, iar Mirel Rădoi intervine în ultima clipă la o fază periculoasă din careul oaspeţilor. Doar un minut mai tîrziu, vîrful lui Al Ahli trimite o lovitură de cap modestă din 8 metri, pe lîngă poartă.

Min 57
» Seol este la un pas de a majora diferenţa, dar centrarea excelentă în faţa porţii a lui Al Quahtani a  fost respinsă în ultima clipă de un fundaş al lui Al Ahli!

Min 54
» Mirel Rădoi s-a accidentat şi meciul este întrerupt, deoarece românul a rămas întins pe gazon.

Min 50
» Al Fraidi îşi pregăteşte mingea pentru un şut, dar execuţia sa din 16 metri trece puţin peste transversală.

Min 46 »
Repriza a doua a început.

Min 45+1 » La finalul primei reprize, Al Hilal se află în avantaj graţie reuşitei lui Al Quahtani din debutul meciului.

Min 44
» Ahmed Al Fraidi primeşte cartonaşul galben pentru o intrare dură, cu ambele picioare.

Min 42
» Pericol mare pentru Al Hilal! Lovitură liberă executată în forţă de pe partea stîngă, dar Al Deayea are noroc şi reţine balonul, care nu este deviat de nici un jucător!

Min 39
» Al Deayea reţine un şut modest expediat din marginea careului. Al Hilal scapă pe contraaatac, dar şutul lui Seol din 16 metri întîlneşte blocajul colegului său, Christian Wilhelmsson.

Min 36
» Al Quahtani reia mult peste din voleu, ratînd complet un şut pe care scria gol, după o respingere modestă a aprărării adverse!

Min 31
» Seol scapă singur cu portarul, într-un uşor unghi, dar trage în goalkeeperul advers!

Min 30 » Al Fraidi îi trimite o pasă bună suedezului Wilhelmsson, acesta încearcă să centreze din prima în centrul careului, dar nici un jucător al lui Al Hilal nu se află în faţa porţii.

Min 26
» Wilhelmsson dă încă o pasă excelentă, mingea ajunge în flanc la Seol, dar centrarea acestuia este respinsă în corner.

Min 21
»  Al Ahli cere un penalti la o presupusă împingere în careu. Gazdele presează timid careul advers de cîteva minute încoace.

Min 19
»  Al Ahli este aproape de egalare, dar şutul lui Darwish din 7 metri, din cădere, trece pe lîngă.

Min 17
» Rădoi preia o minge în apropierea careului advers, driblează scurt şi este secerat de un fundaş advers! Lovitură liberă periculoasă obţinută de român. Al Quatani execută însă peste poartă.

Min 15
» Meciul este fragmentat destul de des, cei de la Al Ahli reuşind însă să echilibreze partida. La o centrare venită din partea dreaptă, Al Daeyea reţine prima sa minge astăzi.

Min 10
» Cei la de la Al Ahli încearcă poarta adversă, dar şutul lui Faraj trece puţin peste.

Min 8
» Al Zori centrează în careul gazdelor, dar balonul este respins de apărătorii lui Mladenov.

Min 6 »
Al Hilal continuă să încerce acţiuni ofensive periculoase, dar jucătorii lui Olăroiu nu se înţeleg în faţa careului advers. La faza următoare, Al Fraidi driblează excelent în careu, dar centrarea sa în faţa porţii este respinsă cu greu de apărarea lui Al Ahli!

Min 5 » GOOOL! Rădoi îi pasează lui Wilhelmsson, acesta centrează excelent, iar Al Quahtani , din 10 metri, deviază subtil mingea care se scurge în poarta gazdelor! 1-0!

Min 3 
» Oaspeţii au început mult mai bine meciul şi sunt deja prezenţi în careul advers, la o fază creată de Wilhelmsson. Balonul a fost respins în corner de apărătorii adverşi.

Min 1 »
Al Hilal a avut lovitura de începere a partidei. Rădoi este titular!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
 •  31 Ianuarie 2009, 00:11

Domnle' nici mie nu-mi place Radoi, desi am fost stelist (de cand cu Becaliada) m-am reprofilat pe echipa din orasul meu natal care-i in liga a 3-a. Dar, am urmarit multe meciuri din Asian Champions League, am urmarit meciuri din Cupa Libertadores si African Champions League...pentru ca sunt meciuri adevarate...iar Al Hilal sau Al Ahli ar sterge pe jos cu Steaua, Dinamo si majoritatea echipelor din Liga lu' Mitica...Dar, deh suntem romani complexati si ne credem superiori tuturor...

 •  29 Ianuarie 2009, 01:54

Sunt stelista de 50 de ani si urmaresc cu sufletul la gura tot ce tine de Steaua. Ma bucur si sufar odata cu ea . Plecarea lui Radoi mi-a provocat o mare tristete . Televizarea meciurilor de acolo si comentariile ulterioare s-au datorat numarului tot mai mare de fani ai Stelei din tara si din afara tarii. Noi ne iubim idolii neconditionat. Succes Steaua! Succes Mirel!

 •  29 Ianuarie 2009, 00:52

Dumnezeule, live text pentru un meci din Arabia Saudita. Trist.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează