INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BEER SHEVA - HAPOEL TEL AVIV 3-1

Derby-ul românilor din Israel » Echipa lui Hoban a trecut de formația lui Pintilii, Bumba și Antal

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 22:39

Ovidiu Hoban și colegii săi de la Beer Sheva au dat în această seară un adevărat recital fotbalistic împotriva lui Hapoel Tel Aviv, pe care au învins-o cu 3-1.

15.700 de spectatori au asistat la spectacolul fotbalistic din această seară. Au fost două reprize complet diferite. În prima parte cei de la Beer Sheva au atacat, însă scorul a fost 0-0 după 45 de minute. Toți românii au fost pe teren, dar Pintilii a fost cel care s-a făcut remarcat. Bumba și Antal au jucat în tonul echipei.

În repriza secundă meciul a fost complet diferit. Echipa lui Hoban a marcat în minutul 47 după o centrare perfectă a lui Maharam Radi la Anthony Nwakaeme, care a reluat cu capul și a înscris. Șapte minute mai tîrziu, același Radi a centrat foarte bine și fundașul central William a făcut 2-0.

Din acest moment doar o singură echipă a fost pe teren. Elianiv Barda, căpitanul lui Beer Sheva, a făcut 3-0, iar în minutele de prelungire cei de la Hapoel au reușit golul de onoare prin Siraj Nasar.

Toți românii au jucat

De menționat că Ovidiu Hoban a fost schimbat în minutul 60 pentru a-l menaja. Claudiu Bumba a jucat 83 de minute și a fost schimbat pentru că avea cartonaș galben. Antal și Pintilii au fost integraliști.

După această etapă Hapoel Beer Sheva are 16 puncte, locul 2, cu același punctaj ca prima clasată Maccabi Tel Aviv, care are o partidă în minus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează