INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Din nou elogii pentru Man în presa italiană: „Când el se aprinde, Parma strălucește!” + Ce spune Mihăilă despre legătura cu Dennis și obiectivele sale

Man și Mihăilă, de neoprit la Parma // Foto: Imago
Man și Mihăilă, de neoprit la Parma // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 11:11 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 11:58

Dennis Man (25 de ani) a fost iarăși cel mai bun jucător al Parmei, contribuind la două dintre golurile victoriei cu Sampdoria (3-0). „Mereu mai încrezător și, mai ales, decisiv”, scrie Parmalive.com, care l-a notat cu 7,5. Valentin Mihăilă „a răsplătit încrederea antrenorului Pecchia și se integrează tot mai bine în mecanismul echipei”.

Parma s-a distanțat la șapte puncte la șefia Seriei B, după succesul la scor de neprezentare repurtat pe terenul Sampdoriei (3-0). Iar cei mai buni jucători gialloblu au fost românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, cu care Fabio Pecchia a început aseară titulari. „Suntem ca frații. Ne cunoaștem de atâta timp, am jucat împreună la naționala U21. Apoi am venit aici amândoi. 

Inter - Lazio, victorie clară și calificare în finala Supercupei Italiei pentru „nerazzurri”
INTER - LAZIO 3-0
Inter - Lazio, victorie clară și calificare în finala Supercupei Italiei pentru „nerazzurri”

Dar tot ceea ne reușește în teren este meritul echipei, pentru că formăm mereu un grup valoros. Toți vorbim aceeași limbă în teren, suntem tineri și vrem să dovedim că putem face multe lucruri frumoase", a declarat fostul mijlocaș oltean, marcatorul golului de 2-0, folosit de echipa oaspete până în minutul 67, când a fost înlocuit cu Benedyczak.

Parmalive: „De la Man s-au născut toate marile pericole"

Cea mai mare notă a luat-o Man, ales omul partidei de pe „Luigi Ferraris". „Încă o dată, când Man se aprinde, Parma strălucește! Prinde încredere cu acumularea minutelor și, când trece la catedră, de la incursiunile sale se nasc pericolele majore. Mai întâi transformă, cu emoții, o lovitură de la 11 metri, apoi, după o acțiune spectaculoasă, îi pasează decisiv lui Mihăilă. 

Mereu tot mai încrezător și decisiv", l-a lăudat pe fostul jucător al lui FCSB agenția Parmalive.com, care i-a acordat nota 7,5 pentru cele 85 de minute cât a rămas pe teren. Și Sport Parma l-a elogiat: "Cel mai inspirat și dezlănțuit jucător al Parmei. Înainte să înscrie din penalty, a ratat un supergol. După al nouălea său gol, a oferit și al cincilea assist"!.

„Mihăilă se integrează tot mai bine în mecanismele echipei"

Mihăilă a fost apreciat cu nota 7 de Gazzetta dello Sport. „Pecchia i-a dat iar încredere și el l-a răsplătit cu golul al doilea, venit pe filiera română. Care a amintit de prima sa reușită pe Tardini, realizată contra Romei. S-a dovedit tot mai bine integrat în mecanismele echipei, atât prin verticalizările sale când atacă, dar și prin aparițiile sale în defensivă. 

Totuși, el mai are de rezolvat unele imperfecțiuni la controlul balonului și alte mici erori tehnice", a remarcat aceeași Parmalive.com, subliniind și conexiunea dintre cei doi români ai liderului.

9goluri are Dennis Man în această ediție a Seriei B, la trei distanță de liderul marcatorilor, Casiraghi (Sudtirol), și la egalitate cu Coda (Cremonese). Mihăilă a ajuns la al doilea

Vrem să îndeplinim un obiectiv și să revenim în Serie A. Nu contează cine înscrie ori dă un assist, ci numai să câștigăm. Dorim să ne simțim bine pe teren și să demonstrăm că putem juca la nivel înalt. Sper că am terminat și cu accidentările. Nu mă gândesc la prelungirea contractului, ci doar la Parma
Valentin Mihăilă, extremă Parma

VIDEO Dennis Man a înscris din penalty, Mihăilă 3 minute mai târziu

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Gică Craioveanu despre transferul lui Moldovan la Atletico » Ce șanse îi dă să joace în fața lui Oblak: „În perspectiva EURO e un pas înapoi”
RAPID
Gică Craioveanu despre transferul lui Moldovan la Atletico » Ce șanse îi dă să joace în fața lui Oblak: „În perspectiva EURO e un pas înapoi”
Dan Șucu, în al nouălea cer după Rapid - FCU Craiova 4-3 » Anunț despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îi închiriem avion privat!”
RAPID - FCU Craiova
Dan Șucu, în al nouălea cer după Rapid - FCU Craiova 4-3 » Anunț despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îi închiriem avion privat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brera30
brera30  •  20 Ianuarie 2024, 13:22

Am înțeles ca strălucește la golurile din penalty, sa l vedem strălucind și la națională, acolo sunt rolurile inversate. Mihăilă, strălucește.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează