INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Dorin Rotariu, subiect de scandal între Dinamo și Timișoara » Câți bani ar avea de plătit Negoiță către bănățeni: "Am tot încercat să nu ajungem la proces"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 13:02

Dinamo încă n-a plătit cele 50 de procente din transferul lui Dorin Rotariu la FC Bruges către Poli Timișoara, societatea care aparținea lui Marian Iancu.

Societatea lui Iancu a fost preluată între timp de lichidatorul judiciar și s-a observat faptul că Dinamo n-a achitat 50% din transferul lui Rotariu în Belgia și s-a ajuns la litigiu. Paul Ciucur, avocatul bănățenilor, a explicat cazul.

"Marţi a a avut loc la Timiş un proces, dar nu a fost vorba de procesul în sine al acestui caz, deoarece Dinamo a înaintat o hârtie prin care solicită stoparea momentană a judecăţii până când nu se analizează o cerere de a lor. Rezultatul îl vom afla pe 24 octombrie, iar atunci vom cunoaşte clar dacă ne vom judeca in instanţele sportive sau în cele de la Tribunal.

Noi am tot încercat să nu ajungem la niciun proces. Am făcut schimb de corespondenţe cu Dinamo şi le-am prezentat clar dovada că au să plătească 50 la sută din cei 2.200,000 de euro atât cât a constat transferul lui Rotariu la Bruges. Însă în acte se specifică clar că suma respectivă nu trebuie să fie mai mică de 270.000 de euro plus TVA. Dar Dinamo nu a mai dorit să plătească şi cred că tot caută tot felul de chichiţe să tergiverseze cauza", a declarat Paul Ciucur pentru Fanatik.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Octombrie 2017, 14:18

Negoita a papat de mult bani primiti pe Rotariu. De unde sa le mai dea si Timisorenilor? Asta este mai FALIT decat mine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează