INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Dorinel Munteanu îl avertizează pe Mutu: "Să fii cuminte la Cesena!"

Mutu a fost tranferat gratis de Cesena, care-i oferă 1.8 milioane de euro anual
Mutu a fost tranferat gratis de Cesena, care-i oferă 1.8 milioane de euro anual

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 13:54

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, l-a avertizat pe Adrian Mutu să aibă foarte mare grijă odată cu transferul său la Cesena pentru că aceasta ar putea fi ultima sa şansă de a juca la cel mai înalt nivel.

Deşi «Briliantul» a fost îndepărtat de la Fiorentina din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, Dorinel Munteanu spune că Mutu mai are încă mulţi ani de jucat fotbal, dar trebuie să evite conflictele. "Nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbal, dar îl sfătuiesc să fie cuminte şi îi doresc să joace cît mai bine", a spus Dorinel Munteanu pentru DolceSport.

Tehnicianul campioanei a vorbit şi despre numirea lui Victor Piţurcă pe banca reprezentativei, spunînd că fostul tehnician al Stelei şi al Craiovei este singurul care poate readuce România la un turneu final.

"E cel mai potrivit pentru postul de selecţioner. Ştie foarte bine ce trebuie să facă pentru a ne califica la turneul final din 2012, pentru că e posibil. Îl cunosc foarte bine şi ştiu că va face ordine la naţională", a mai spus Dorinel.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează