INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Două evenimente importante pentru Lucescu în weekend! Va fi prezent la finala Ligii și la amicalul României

Mircea Lucescu va lua 4,5 milioane euro anual în cele două sezoane la Zenit, având opțiune pentru un al treilea an // FOTO Reuters
Mircea Lucescu va lua 4,5 milioane euro anual în cele două sezoane la Zenit, având opțiune pentru un al treilea an // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2016 00:00

Mircea Lucescu alege azi jucătorul finalei Ligii la Milano, mâine vede România - Ucraina la Torino, iar pe 3 iunie va fi prezentat oficial la Zenit.

Mircea Lucescu a făcut prima vizită în țară din postura de antrenor al lui Zenit. Sosit joi seară, va sta însă puțin în București, pentru că astăzi trebuie să fie pe San Siro, la finala Ligii Campionilor. Membru al Comisiei Tehnice a UEFA, Il Luce va alege MVP-ul derby-ului madrilen Real - Atletico.

Din Milano se va muta la Torino, unde duminică selecționata lui Iordănescu dispută amicalul cu Ucraina, și Lucescu a ținut neapărat să-și revadă fostii elevii de la Șahtior pregătindu-se de Euro.

Îl tatonau din 2007

N-are timp de vacanță, întrucât vineri urmează să fie prezentat oficial la Sankt Petersburg, la ora 12:00, la Hotelul Four Seasons.

"Am semnat contractul pe yaht. Nu am mai făcut-o niciodată, dar a fost o întâmplare. Un fan foarte important al lui Zenit m-a luat cu vaporul și discuțiile s-au întins foarte mult. Nu mă cramponez de astfel de lucruri, mai ales că totul era clar", a spus nea Mircea.

Interesul rușilor era mai vechi, din 2007: "Cred că cei de la Zenit mă tatonau de când l-am vândut pe Timoșciuk și a reușit să câștige trofee. Aștept să-mi cunosc jucătorii, mulți sunt la «naționale».

"Numirea lui Lucescu e o decizie dubioasă, Zenit avea nevoie de antrenor tânăr. Românului nu-i va fi ușor să gestioneze jucători de multe naționalități și școli diferite. Aici nu e ca la Șahtior"
Oleg Salenko, fost atacant Zenit și golgeterul CM 1994

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează