INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Două nume mari din Anglia, încântate de Radu Drăgușin » Serie de laude după prestația de la Tottenham

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 13:02 / Actualizat marti, 12 martie 2024 13:55

Continuă laudele pentru fundașul central Radu Drăgușin (22 de ani) după prestația din meciul cu Aston Villa (2-0).

Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 49, după ce Micky Van De Ven s-a accidentat, bifând astfel cele mai multe minute într-un meci, de la transferul de la Genoa. Iar modul în care a jucat a fost lăudat pe doi dintre cei mai importanți experți din Anglia: Micah Richards și Gary Lineker.

O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos
STRANIERI
O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos"

Radu Drăgușin, lăudat de Micah Richards și Gary Lineker

După cei, cei doi foști fotbaliști, au scos în evidență modul în care fundașul central s-a descurcat.

Cred că după ce a intrat, Drăgușin chiar s-a descurcat foarte bine”, a spus Gary Lineker.

Și a fost completat de fostul jucător de la Manchester City.

„Uneori este dificil să intri într-un sistem de joc în care ești expus pentru că echipa se apără foarte sus. Cred că apărătorilor din vechea școală le place să stea cât mai jos, cu mulți oameni în față. Dar fundașii de acum trebuie să facă mai multe, chiar să participe la construcție. Cred că Drăgușin a făcut un joc foarte bun. El poate juca chiar și la centrul terenului, așa că da, e un transfer foarte bună pentru Tottenham", a spus Richards.

Laude pentru Drăgușin: „În mijlocul tristeții există și o rază de speranță!”

Presa engleză i-a apreciat evoluția de 51 de minute (inclusiv prelungirile) pentru The Spurs, dovadă nota 7 pe care a primit-o în Daily Mail (The Times i-a acordat numai 6). „Acest nefericit episod îi deschide ușa lui Radu Drăgușin pentru a-și etala talentul.

Accidentarea rămâne un motiv serios de îngrijorare la intrarea în ultima linie dreaptă, având în vedere că Van de Ven a pierdut deja o mare parte a sezonului, din cauza unei probleme la tendon, care l-a ținut pe tușă timp de șase săptămâni. Cu toate acestea, în mijlocul tristeții, există o rază de speranță. Forfaitul lui Micky îi deschide calea lui Radu Drăgușin, achiziția noastră din ianuarie din Serie A, care trebuie să facă un pas înainte și să candideze la titularizare”.

Absența probabilă de lungă durată a lui Van de Ven înseamnă că românul trebuie să facă un pas înainte și să demonstreze că are ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel.

- Whiteheartlane.com, agenție engleză

A fost excelent pentru Radu Drăgușin că a intrat. E prima dată când primeşte multe minute, și chiar într-un joc important. Cred că s-a descurcat foarte bine

- Ange Postecoglou, manager Tottenham

VIDEO. Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Citește și:

Radu Drăgușin, considerat mai bun decât Cristian Romero cu Aston Villa » Nota primită de român în presa britanică
Tottenham
Radu Drăgușin, considerat mai bun decât Cristian Romero cu Aston Villa » Nota primită de român în presa britanică
Ce au însemnat primele două luni pentru Drăgușin la Tottenham » Detaliile subliniate de englezi: „L-au văzut și au știut”
STRANIERI
Ce au însemnat primele două luni pentru Drăgușin la Tottenham » Detaliile subliniate de englezi: „L-au văzut și au știut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  12 Martie 2024, 14:00

Zece articole pentru fiecare minut jucat.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  12 Martie 2024, 13:59

"După cei, cei doi foști fotbaliști, au scos în evidență..."/ "Drăgulin chiar s-a descurcat" / "transfer foarte bună pentru Tottenham". Sergiule, tata, te astept la mine in birou. Vreau sa stiu cat timp o sa mai scrii materiale cu picioarele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează