INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Egal în derby-ul Rusiei pentru Mircea Lucescu » "Il Luce" se depărtează de obiectiv

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 17:25

Zenitul lui Mircea Lucescu a jucat primul meci în campionat în 2017 chiar în derby-ul cu ȚSKA Moscova din deplasare. Cele două formații au terminat la egalitate, 0-0.

Trupa antrenorului român a avut o mare ocazie la începutul reprizei secunde prin Mauricio, care a șutat puternic de la 20 de metri, dar mingea s-a lovit în stâlpul drept al porții celor de la ȚSKA.

Zenit a jucat cu un om în plus timp de 20 de minute, după ce Wernbloom a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault, însă echipa lui Lucescu n-a reușit să profite de situație.

Vezi VIDEO AICI!

Zenit St. Petersburg ocupă locul 2 în campionatul din Rusia, cu 36 de puncte, la 4 lungimi în spatele liderului Spartak Moscova, care are și un meci mai puțin. ȚSKA Moscova e pe poziția a 3-a, cu 33 de puncte.

După ce a fost eliminat în șaisprezecimile de finală din Europa League de Anderlecht, singurul obiectiv pe care Mircea Lucescu îl mai are este câștigarea campionatului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 Martie 2017, 18:01

Sper ca nu vine iar la nationala marele agent 007 furat de arbitri si urmarit de tramvai si ghinion. Sau mai stii, il cheama Becali la Steaua, asta ne-ar mai lipsi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează