INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA

"El e singurul român care ar putea juca la campioana Arabiei Saudite" + De ce nu se poate adapta Mutu la Al Wahda

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 12:28

Ciprian Panait, fostul antrenor al lui Al Hilal, susține că în acest moment Mihai Pintilii e singurul român care are forța de a juca pentru campioana din Arabia Saudită.

"Niciun jucător român nu poate face față la Al Hilal. Nici Alibec, niciun alt român. Poate doar Pintilii (33 de ani) ar putea juca acolo, pentru că are o poziție de așa natură încât să joace la mijloc", a declarat Panait la TV Digi Sport.

De altfel, Mihai Pintilii, mijlocașul lui FCSB, a jucat 12 meciuri pentru Al Hilal în sezonul 2014-2015.

"nu-l văd pe mutu să reziste"

Panait consideră că Mutu nu va face față la formația secundă al lui Al Wahda, în Emirate. La echipa mare antrenează Laurențiu Reghecampf.

"Mutu are o șansă imensă să învețe alături de Reghecampf. Eu aș fi atent la un aspect: nu-l văd pe Adi Mutu, marele jucător pentru care am un respect deosebit, să reziste la echipa de tineret. Nu-l văd să-și dea seama de faptul că trebuie să învețe. Cred că personalitatea lui Mutu nu se pliază pe echipa sub 21 de ani de acolo. Trebuie să creezi jucători acolo, să te pliezi pe staff-ul antrenorului de la prima echipă", a adăugat Ciprian Panait.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează