INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV Fotbalistul român trecut prin India șochează: "Dacă bei apa lor, mori, dar să vă spun ceva despre mâncare" + cât costă o masă la un restaurant de top

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 17:35

Fostul dinamovist Lucian Goian, ajuns la 35 de ani, a acordat un interviu de excepție pentru GSP.ro, în care a povestit aventurile trăite în India, acolo unde joacă pentru Mumbai City.

Printre altele, Goian a vorbit despre experiențele culinare din India: "Mâncarea e făcută cu apă de la robinet", povestește ex-dinamovistul. 

- Cât costă o masă la cel mai bun restaurant din Mumbai?
- Noi mergem duminica la niște hoteluri unde au "Sunday brunch", iar intrarea este în jur de 50 de dolari de persoană. Bufet și băutură non-alcoolică inclusă. Mâncarea este foarte multă și diversificată, iar când vine vorba de deserturi este ceva incredibil.

- Ai avut vreo problemă medicală specifică țării de când joci în India?
- Nu, nimic! Înainte să ajung aici am fost sfătuit să fac toate vaccinurile specifice pentru Asia, dar eu am făcut doar pentru hepatită B. Nu am avut nicio problemă. Probleme sunt doar dacă mănânci pe stradă pentru că mâncarea aia e făcută cu apă de la robinet. Chiar mi-a spus cineva de aici că dacă le ceri apă pe stradă, nu îți dau din apa lor pentru că poți să și mori. Ei sunt crescuți și obișnuiți, dar sistemul nostru imunitar, al celor din exterior, nu face față.

- Ai încercat mâncare tradițională indiană de pe străzi?
- Nu pentru că nu îmi plac condimentele pe care le folosesc la orice fel de mâncare fac. Am avut aceeași problemă și când jucam în China.

"Poți găsi orice fel de distracție îm Mumbai. Există mall-uri imense, magazine, restaurante,cluburi de noapte. hoteluri foarte bune. Am stat la un hotel care avea piscina la etajul 10 și vedeai de acolo tot Mumbaiul. Foarte impresionant" Lucian Goian

Vezi și: EXCLUSIV Lucian Goian și poveștile lui fabuloase din India » Nunți cu elicoptere, restaurante cu 50 € intrarea, sfaturi pentru turiști: "Interzis la street food aici. Riscați să muriți!". A învățat imnul în hindi :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tataika
tataika  •  06 Ianuarie 2019, 07:18
Postat de bazileon pe 05 Ianuarie 2019, 20:10

Goian, saracu, a fost slugå la Becali; ce ar mai putea sa-i cauzeze?

Esti sigur ca e acelasi Goian?

para.para
para.para  •  05 Ianuarie 2019, 20:17

In lipsa "exclusivelor" cu si despre fcsb, de ceva timp ati ajuns sa impartiti un interviu in mai multe articole doar ca sa aveti cu ce umple hartia gigista. Vai de viata voastra.

bazileon
bazileon  •  05 Ianuarie 2019, 20:10

Goian, saracu, a fost slugå la Becali; ce ar mai putea sa-i cauzeze?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close