INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Patron bătut, scandal monstru și un transfer ratat la Atletico Madrid: „Am dat în el! I-am dat un pumn, da...”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 11:17 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:44

Fostul mijlocaș al celor de la Rapid și Dinamo, Dănuț Lupu, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Dănuț Lupu susține că i-a dat un pumn omului de afaceri grec Iorgos Vardinoianis și îl acuză că i-a blocat transferul de la OFI Creta la Atletico Madrid, contra a 2,5 milioane de dolari.

- Dane, după ce s-a terminat experiența ta la Panathinaikos...
- Am ajuns la Korinthos, care era tot echipa lui Vardinoianis, apoi la OFI Creta, echipa fratelui lui. Acolo am avut un meci cu Atletico Madrid, care a vrut să le dea 2,5 milioane pe mine, dar nu m-au lăsat. D-aia am plecat din Grecia și-am venit în România. Atletico făcuse oferta la OFI Creta și nu m-au lăsat... Nea Ovidiu, Vardinoianis era un tip foarte ranchiunos, iar în 1990, când am plecat din Grecia, am dat în el.

- Cum ai dat în el?
- I-am dat un pumn, da... I-am dat un pumn, nu mai contează acum. Nea Ovidiu, eu dacă am dreptate... Cum pot să spun că masa asta e roșie, dacă ea e albă?! Nu-mi place să mă mint pe mine doar ca să fac plăcerea cuiva. Ce-i în gușă și-n căpușă!

- Tot așa te-ai bătut și cu Miron Cozma?
- A vrut să-mi dea un cap în gură, dar era prea mic și n-a reușit. Era după un meci Jiul-Dinamo. Cozma era președinte la Jiul și a intrat peste noi în vestiar. Eu eram mai tare-n gură și l-am împins să-l dau afară. Pe culoar era să mă taie unul. Cozma intrase și pe teren după ce m-am certat cu un jucător de la Jiul. A intrat după o decizie a arbitrului, eu l-am împins să plece și el a venit să-mi dea un cap în gură. Dar nu ajungea, n-a reușit.

- Care e cea mai mare greșeală de-a ta?
- Cea mai mare pe care n-aș mai face-o dacă aș da timpul înapoi e că n-aș mai pleca în Grecia. Cu toate că am avut o viață... Alții ar trebui să se nască de trei ori ca să facă ce-am făcut eu în patru ani acolo. Am dat de un președinte la Korinthos, un om care nu-și iubea copiii cât mai iubea pe mine. Poate și datorită lui nu mi-a plăcut să mai stau în cantonamente. Mă lua mereu cu el ca să-mi refac moralul după cele două luni de arest. A fost o viață frumoasă în Grecia.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Momente șocante » Tudor Gheorghe, drogat cu heroină și dezbrăcat în cadă: „Dădeam din mâini, mi s-a rupt filmul!" » Incredibil ce a urmat

Gică Hagi a explicat comparația dintre Ianis și Zidane: „Atenție, n-am zis că e mai mare decât mine!” + Cei 3 fotbaliști români pe care mizează

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  23 Octombrie 2020, 10:42

Dar ce cautare are de la o vreme lupu danut! Stie absolut orice. Oare stie daca de Craciun va fi zapada in sudul Romaniei? Dar numerele castigatoare la 6/49 ?

192486884818821
Mihnea Ilie  •  22 Octombrie 2020, 15:51

Un talent imens...dar minte putina..dehhh...

parpalache
parpalache  •  22 Octombrie 2020, 15:43

Cica d-aia a plecat din Grecia!Nu ca l-au prins furand din magazine,ca ultimul cersetor?Si pe asta ni-l da mereu GSP pe site,ca sa ne zica unul ca el ce si cum despre Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează