INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, a descoperit minusurile lui Ianis Hagi: „Încă nu e pregătit”

Foto Photo News
Foto Photo News

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 15:40

Gică Popescu, președintele Viitorului, a vorbit despre debutul cu gol al lui Ianis Hagi (20 de ani) la Genk și spune că antrenorul belgienilor, Felice Mazzu, nu e mulțumit de starea fizică în care se află atacantul român.

„Cred că nu se putea un debut mai potrivit pentru Ianis, decât să intre 15 minute, să dea golul victoriei, să fie declarat de către suporteri omul meciului. Este într-o perioadă grea, pentru că lucrează foarte mult la antrenamente.

Din punct de vedere fizic, încă nu este pregătit şi i-a transmis antrenorul acest lucru. El munceşte foarte mult la antrenamente, astfel încât să ajungă restul echipei din urmă. Eu sunt convins că Ianis va face un sezon extraordinar şi se va impune”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

„Debutul la care visam. E startul perfect și un sentiment grozav să înscriu primul meu gol și să îmi ajut echipa să câștige primele trei puncte din acest sezon. Continui să mă bucur de joc și ce e mai bun abia acum începe!” Ianis Hagi, pe Instagram

 Citește și:

„Ianis e învingătorul etapei” » Fostul mare atacant belgian, Gert Verheyen, îl elogiază pe Hagi: „Clasă!”

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (11)
visinu
visinu  •  29 Iulie 2019, 19:10

O sa lustruiasca banca mult si bine.

sexilian
sexilian  •  29 Iulie 2019, 18:21

va iselati,daca ii pune balene v-a rupe covrigi.........

853246084756615
Marcel Popa  •  29 Iulie 2019, 18:16

Este tânăr și talentat .Ianis este un jucător de creație și lovește mingea cu ambele picioare.Numai de el depinde cat de departe va ajunge.Cluburile de afara sant profesioniste si cer același lucru și jucătorului.Eu ca român sper ca Ianis sa reușească.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează