INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ANGLIEI / ”32”-IMI: BOURNEMOUTH - BRIGHTON 1-3

Florin Andone, după primul gol în Cupa Angliei: "A fost ziua perfectă, pentru mine a contat foarte mult"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 09:49

Florin Andone a punctat și la debutul în Cupa Angliei, în meciul câștigat de Brighton pe terenul lui Bournemouth, 3-1. Golul vine la fix 4 ani după prima reușită în LaLiga: ”Pentru un vârf, golul îți dă mai multă încredere. Nu contează competiția sau dacă îl marchez la antrenament”.

Florin Andone are poftă de gol în 2019. Revenit ca titular la Brighton, atacantul român a debutat marcând și în Cupa Angliei, la fel cum o făcuse și în Premier.

A închis tabela cu o lovitură de cap, 3-1 cu Bournemouth, pecetluind sâmbătă calificarea în "16"-imi:

"Nu știu cât de important a fost în meci, dar pentru mine a contat foarte mult. Pentru un vârf, dacă înscrii, îți dă mai mare încredere. N-are importanță dacă e în campionat, în Cupă sau la antrenament, mereu încerc să dau gol. A fost ziua perfectă, am marcat și echipa mea a învins".

"Sunt mândru de colegi"

"Tricolorul" se integrează din ce în ce mai bine la Albion. "Ne-am pregătit atât de bine, ne-am cncentrat mult și cred că am meritat victoria, am fost mai buni. Asta e calea de urmat, să continuăm să luptăm, să muncim în fiecare meci și să avem acest spirit de învingători. Sunt foarte mândru de colegii mei, mai ales pentru cei care au jucat mai puțin în Premier. A fost o ocazie bună să arate ce pot", a declarat Andone în "The Argus".

"Acum patru ani am marcat primul gol în LaLiga, iar azi primul gol în Cupa Angliei", a completat pe Twitter, amintind astfel de reușita sa de pe 5 ianuarie 2015, pentru Cordoba, în succesul cu 2-0 contra Granadei.

3 goluriîn 447 de minute jucate în acest sezon în 11 meciuri are Florin Andone pentru echipa "pescărușilor"

Vezi și: Șoc în Premier League! Un jucător a fost dat afară din club după ce a prizat cocaină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează