INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Florin Gardoș pleacă de la Southampton » Destinație complet surprinzătoare pentru fundașul central

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 17:59

Florin Gardoș (29 de ani) este aproape de un transfer surprinzător în Ungaria, la Ferencvaros.

Florin Gardoș negociază în aceste momente cu Ferenvaros, liderul din Ungaria, anunță cei de la Goal.com. Gardoș nu a mai evoluat la Southampton din meciul pierdut cu Arsenal, scor 0-5, în Cupa Angliei, pe 28 ianuarie 2017. Măcinat de accidentări și aproape de finalul contractului, fostul fundaș al Stelei a primit semnale că trebuie să își caute altă echipă.

Transferat în 2014 de "sfinți" în schimbul sumei de 6,8 milioane de euro, Gardoș are doar 18 meciuri în tricoul lui Southampton.

Ferencvaros este lider în Ungaria, cu un avans de 3 puncte față de rivala Videoton. Lotul formației antrenate de neamțul Thomas Doll este cotat pe transfermarkt la 14,55 milioane de euro.

2 milioane de euro este valoarea lui Gardoș conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
magic4ever
magic4ever  •  06 Februarie 2018, 10:42
Postat de liverpool.de.romania pe 06 Februarie 2018, 06:15

credeam ca vine la dimano

Probabil o sa vina la clona FCSB sa fie incurajat de suporterii de rezultat galben albastrii care fac covorase din cojile de la seminte la fiecare meci si se fac de ras in toata lumea cand participa la coregrafia DOAR DINAMO BUCURESTI :)))))))))))))))))))))))

liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  06 Februarie 2018, 06:15

credeam ca vine la dimano

andrei.cernat
andrei.cernat  •  05 Februarie 2018, 23:14
Postat de raul1985 pe 05 Februarie 2018, 22:00

da si fcsb-ul asta vreun jucator intr-un campionat european si sa faca fatza? pana acum vad ca fac doar spate jucatorii gigisti... ne fac de rusine peste tot... tind sa cred ca sumele de transfer sunt exagerate de presa. nu cred ca mai exista in europa sau in emirate o echipa atat de credula sa arunce bani pe p e t a rdele ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează