INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Pe aeroport, Florin Manea a vorbit despre transferul lui Drăgușin: „Mă bucur că se adeverește” » Tottenham și Napoli luptă „la baionetă”

Radu Drăgușin, la Genoa // foto: Guliver/gettyimages
Radu Drăgușin, la Genoa // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 14:26 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 14:41

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (21 de ani), a vorbit astăzi despre transferul fundașului central, dorit de Napoli și Tottenham.

Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun fotbalist român din 2023 în Ancheta GSP, este unul dintre principalele subiecte din acest mercato. Stoperul naționalei este disputat de două superputeri din fotbalul european, Napoli și Tottenham, ambele purtând negocieri cu Genoa în aceste zile.

Până ca Napoli sau Tottenham să-i obțină semnătura, Drăgușin va juca în etapa 19 din Serie A, în această seară (21:45), în deplasare cu Bologna.

Rădoi, prezentat astăzi la noua echipă! Va încasa 2,5 milioane de euro anual
ANTRENOR
Rădoi, prezentat astăzi la noua echipă! Va încasa 2,5 milioane de euro anual

Florin Manea, despre transferul lui Radu Drăgușin: „Nu am îndoială că va face față”

Impresarul lui, Florin Manea, a plecat în Italia pentru a asista la meci și a vorbit, pe aeroport, despre posibilitatea ca Drăgușin să plece în acest mercato.

„Nu mă aşteptam ca transferul să se facă chiar în iarna asta dar la cum a jucat Radu mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. (...)

Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români.

Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce. Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi.

Suntem calificaţi la EURO, sper să facem şi acolo o figură frumoasă şi atunci va consolida această ştachetă pe care Radu a ridicat-o”, a transmis Manea conform as.ro.

Corriere: „Drăgușin i-a spus «da» lui Napoli”

Astăzi, în ediția tipărită din Corriere dello Sport, jurnaliștii italieni au scris că „Drăgușin i-a spus «da» lui Napoli”. Însă Tottenham nu se lasă, urmând să intensifice discuțiile cu Genoa.

„Grifonul” vrea în jur de 30 de milioane pentru Drăgușin, Tottenham și Napoli speră să obțină acordul pentru bani mai puțini. 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Mesut Ozil s-a pronunțat: „Este cel mai bun din lume, întrebați-i pe Haaland sau Osimhen!”
ALEGERE
Mesut Ozil s-a pronunțat: „Este cel mai bun din lume, întrebați-i pe Haaland sau Osimhen!”
Benzema, spre Premier League! Balonul de Aur, chemat să ,,resusciteze” un colos
MANCHESTER UNITED
Benzema, spre Premier League! Balonul de Aur, chemat să ,,resusciteze” un colos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close